Φλώρινα: Παρατάχθηκαν τα τρακτέρ στον κόμβο του Αντιγόνου

Αγρότες μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Τρικάλων "Η Άνοιξη" παρατάσσουν τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στην είσοδο του Ε-65 (αυτοκινητόδρομος κεντρικής Ελλάδος) την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018. Σχετικά με αιτήματά τους, οι αγρότες επικεντρώνονται στις φορολογικές επιβαρύνσεις, στις τιμές των αγροτικών προϊόντων τους, στο κόστος παραγωγής, στις τιμές του αγροτικού πετρελαίου, αλλά και στις ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ. 
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Αγρότες μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Τρικάλων "Η Άνοιξη" παρατάσσουν τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στην είσοδο του Ε-65 (αυτοκινητόδρομος κεντρικής Ελλάδος) την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018. Σχετικά με αιτήματά τους, οι αγρότες επικεντρώνονται στις φορολογικές επιβαρύνσεις, στις τιμές των αγροτικών προϊόντων τους, στο κόστος παραγωγής, στις τιμές του αγροτικού πετρελαίου, αλλά και στις ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Περίπου 60 τρακτέρ βρίσκονται παραταγμένα στο συγκεκριμένο σημείο της Εθνικής Οδού Φλώρινας-Έδεσσας, με τον δρόμο να παραμένει ανοικτός

Στον κόμβο του Αντιγόνου στην Εθνική Οδό Φλώρινας-Έδεσσας παρέταξαν πριν από λίγο τα τρακτέρ τους οι αγρότες, του κάμπου Αμυνταίου Φλώρινας.

Η απόφαση ελήφθη από τη γενική συνέλευση των αγροτών που πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο και συμμετέχουν δενδροκαλλιεργητές από την περιοχή της Βεγόρας, του Αγ. Παντελεήμονα, του Πελαργού Φαραγγιού, κτηνοτρόφοι από το Αμύνταιο, τους Ανάργυρους και τον Αετό, καθώς και γεωργοί και αμπελουργοί από τον Κάμπο του Αμυνταίου.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Διαμαντούλα Κρητικού μέλος της Επιτροπής Αγώνα του μπλόκου Αντιγόνου "τα τρακτέρ μας προς το παρόν θα μείνουν παραταγμένα κατά μήκος της Εθνικής οδού, ελπίζουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός τους". Η ίδια τόνισε: "Διαμαρτυρόμαστε γιατί τα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης καταδικάζουν τα μέλη μας σε ολική φτώχεια και βάζουν ταφόπλακα στον κλάδο της γεωργίας και κτηνοτροφίας στην Ελλάδα".

Στον κόμβο του Αντιγόνου έχουν συγκεντρωθεί 60 τρακτέρ ενώ ο δρόμος παραμένει ανοικτός και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Πηγή:ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στα μπλόκα και οι αγρότες της Κρήτης

ADVERTISING

SHARE: