Φως στο Τούνελ: Το σημάδι του δολοφόνου της Αγραφιώτου

Φως στο Τούνελ: Το σημάδι του δολοφόνου της Αγραφιώτου

Ποια η νέα ανακάλυψη της εκπομπής για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας Αγραφιώτου

Μια νέα σημαντική αποκάλυψη, που δίνει άλλη διάσταση στο θρίλερ της Αγραφιώτου, έφερε στο φως η εκπομπή 'Φως στο Τουνελ' με την Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος εισήλθε στο υπόγειο γκαράζ όπου παγιδεύτηκε και δολοφονήθηκε άγρια, η άτυχη γυναίκα. Ψάχνοντας σπιθαμή προς σπιθαμή το υπόγειο του μυστηρίου στο Μαρούσι, η ερευνήτρια εντόπισε με την κάμερα της εκπομπής το «σημάδι» του δολοφόνου.

Τα νέα στοιχεία που αποκάλυψε η δημοσιογράφος, δείχνουν πως ο δράστης γνώριζε καλά τον χώρο και είχε εύκολη πρόσβαση σε μια αθέατη για τους πολλούς έξοδο κινδύνου, από την οποία διέφυγε. Συγκεκριμένα από μία πόρτα στο ισόγειο που οδηγεί στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, όπου δεν υπήρχαν τότε κάμερες και συναγερμός. Σημαντική λεπτομέρεια: Η πόρτα αυτή μπορεί να ανοίξει από μέσα, αλλά από την εξωτερική πλευρά μόνο με κλειδιά.

Μετά από έρευνα, η εκπομπή ξεκαθάρισε πως τα κλειδιά φυλάσσονται στον Δήμο Αμαρουσίου αλλά και στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του κτιρίου. Σχεδόν εννιά μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία της 69χρονης γυναίκας και με το δράστη να παραμένει ασύλληπτος, η δημοσιογράφος «ακτινογράφησε» το τρίτο υπόγειο γκαράζ και το κλιμακοστάσιο, με αδιάψευστο μάρτυρα την κάμερα. Στο σημείο ο χρόνος μοιάζει να έχει παγώσει… Τα ίχνη που άφησε πίσω του ο μανιακός δράστης, ζωντάνεψαν τη φρίκη…

Προμελετημένο έγκλημα

Όλα έδειξαν ότι ο δολοφόνος γνώριζε πολύ καλά τις εγκαταστάσεις του κτιρίου. Παγίδευσε το θύμα του με άνεση μέσα στο σκοτεινό κλιμακοστάσιο που δεν χρησιμοποιούσαν οι υπάλληλοι του καταστήματος.

Γνώριζε ότι ο ηλεκτρικός πίνακας τροφοδοτούσε με ρεύμα το τρίτο υπόγειο μαζί με το κλιμακοστάσιο και ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δεν λειτουργούσε. Αιφνιδίασε την Αγραφιώτου στο δεύτερο υπόγειο μόλις εκείνη πάρκαρε το αυτοκίνητο της και την παρέσυρε κατευθείαν στο κλιμακοστάσιο. Τα ίχνη του αίματος και το παλαμικό αποτύπωμα της γυναίκας, μαρτυρούν πως προσπάθησε να αμυνθεί και να διαφύγει προς τον επάνω όροφο, αλλά εντός του μονωμένου κλιμακοστασίου.

Φως στο Τούνελ: Το σημάδι του δολοφόνου της Αγραφιώτου

Την πρόλαβε, τη χτύπησε και προσπάθησε να τη βιάσει στο πλατύσκαλο του δεύτερου υπογείου. Εκεί βρέθηκαν το εσώρουχο, το φουλάρι και το παντελόνι της. Η γυναίκα όπως δείχνουν τα ίχνη, αντιστάθηκε για μια ακόμα φορά με αποτέλεσμα να της χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο και με κλωτσιές να την ρίξει από τις σκάλες, στο δάπεδο του τρίτου υπογείου, κινούμενος πάντα στον κλειστό χώρο του κλιμακοστασίου.

Στη συνέχεια ανενόχλητος όπως προέκυψε από την έρευνα του «Τούνελ», έφυγε από την έξοδο κινδύνου του ίδιου χώρου.

Το 'σημάδι' του δολοφόνου

Η Αγγελική Νικολούλη «ζωντάνεψε» το ίδιο σκηνικό που υπήρχε και τότε. Η πόρτα πυρασφάλειας από το γκαράζ προς το μικρό κλιμακοστάσιο που κανείς δεν χρησιμοποιούσε, ήταν μισάνοιχτη. Λίγο πιο μέσα υπήρχε μια άλλη πόρτα κλειστή, που οδηγούσε στα ανενεργά ασανσέρ των διαμερισμάτων του κτιρίου, μια μικρή αποθήκη και μια σκάλα που λειτουργεί σαν έξοδος κινδύνου.

Στο σημείο αυτό, πίσω από την δεύτερη πόρτα, βρέθηκε το ημίγυμνο πτώμα της άτυχης γυναίκας μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η σκάλα λειτουργεί σαν έξοδος κινδύνου και συνδέει τα τρία υπόγεια. Ο δράστης γνώριζε καλά τον χώρο και φαίνεται ότι δεν χρησιμοποίησε αυτά τα σημεία για την είσοδο του στο υπόγειο. Κινήθηκε κατευθείαν προς το κλιμακοστάσιο που συνδέεται με τα άλλα δυο υπόγεια. Σήμερα το τρίτο υπόγειο που έχει περάσει στη δικαιοδοσία του καταστήματος, φωτίζεται, διαθέτει κάμερες ασφαλείας και συναγερμό.

Φως στο Τούνελ: Το σημάδι του δολοφόνου της Αγραφιώτου

Η Αγγελική Νικολούλη ρώτησε εργαζόμενο του καταστήματος για την πελάτισσα τους, οδηγό Μπε- Εμ – Βε αυτοκινήτου. Η μάρτυρας είχε καταγγείλει στην ασφάλεια του καταστήματος τρομοκρατημένη, πως σ' αυτό το σκοτεινό τότε υπόγειο, ένας ύποπτος άνδρας είχε κινηθεί επιθετικά προς το μέρος της. Τον είχε περιγράψει σαν ένα καραφλό άνδρα, με άρρωστο άγριο βλέμμα. Το περιστατικό είχε συμβεί περίπου τρεις μήνες πριν βρεθεί νεκρή η Αγραφιώτου. Σύμφωνα με τον εργαζόμενο του καταστήματος η γυναίκα αυτή δεν παρουσιάστηκε ξανά.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η Ελευθερία Αγραφιώτου 69 χρόνων, από το Νέο Ηράκλειο, είχε χαθεί την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 με το αυτοκίνητο της, ένα λευκό Opel Corsa.

Είκοσι δύο μέρες μετά, κατά τη διάρκεια της ζωντανής προβολής της εκπομπής υπάλληλος καταστήματος στο Μαρούσι, ανέφερε ότι στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου γκαράζ βρισκόταν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της αγνοούμενης. Την άλλη μέρα, Σάββατο 14 Μαΐου, το αυτοκίνητο βρέθηκε. Κανείς όμως τότε δεν σκέφτηκε να ερευνήσει στο χώρο.

Λίγες μέρες αργότερα στις 25 Μαΐου, το πτώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στο ίδιο κτίριο όπου η εκπομπή βρήκε το αυτοκίνητο της!

ΠΗΓΗ anikolouli.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Φαντομάς' ο βασανιστής και φονιάς της Αγραφιώτου

Όλες οι εξελίξεις στο θρίλερ της φρικτής δολοφονίας σε βάρος της Ελευθερίας Αγραφιώτου

Τι έδειξαν οι έρευνες των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων για την Αγραφιώτου

Ο 'μανιακός' του υπογείου είχε χτυπήσει ξανά πριν την Αγραφιώτου

Έχει σχέση ο 'σάτυρος' του Γαλατσίου με την υπόθεση Αγραφιώτου;

ADVERTISING

SHARE: