Φωτιά στα ΕΛΠΕ: Βίντεο ντοκουμέντο από το ατύχημα

Φωτιά στα ΕΛΠΕ: Βίντεο ντοκουμέντο από το ατύχημα

Δείτε πώς κατέγραψε η κάμερα τη φωτιά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου, που προκάλεσε τον τραυματισμό έξι εργαζομένων

Βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε δεξαμενή των διυλιστηρίων Ασπροπύργου, προκαλώντας τον τραυματισμό έξι εργαζομένων, ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Παρασκευής κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης. Σημειώνεται ότι οι τέσσερις τραυματίες  είναι εργαζόμενοι των ΕΛΠΕ και οι δύο εργαζόμενοι εργολαβικής εταιρείας που είχε αναλάβει τις εργασίες συντήρησης.

Μετά το ατύχημα οι εργαζόμενοι των διυλιστηρίων προχώρησαν σε σοβαρές καταγγελίες για τις συνθήκες ασφαλείας στις εγκαταστάσεις, με τον πρόεδρο του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής,  Σωτήρη Πουλικόγιαννη, να αποδίδει βαρύτατες ευθύνες στα  ΕΛΠΕ, κάνοντας λόγο για χάος και συνθήκες απαράδεκτες και επικίνδυνες.

Από πλευράς της η εταιρία ΕΛΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις υπηρεσίες πυρόσβεσης του διυλιστηρίου, ενώ ελήφθησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διαδικασίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα