Φθιώτιδα: Ελεύθερος ο 55χρονος που συνελήφθη χθες για παρενόχληση ανηλίκου

Φθιώτιδα: Ελεύθερος ο 55χρονος που συνελήφθη χθες για παρενόχληση ανηλίκου

Ορίστηκε τακτική δικάσιμος για το Μάιο, όπου θα δικαστεί με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας

Στην Εισαγγελέα Υπηρεσίας στα Δικαστήρια Λαμίας οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 55χρονος από την Πελασγία ο οποίος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας, μετά από καταγγελία της μητέρας του μαθητή.

Ο 55χρονος αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για το Μάιο, όπου θα δικαστεί με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Δημήτρη Κρούπη ο 55χρονος αρνείται τις κατηγορίες και όπως δηλώνει στο δικαστήριο που θα γίνει θα αποδειχτεί η αθωότητά του.

Η καταγγελία

Ο 55χρονος, που τελούσε υπό την επήρεια μέθης, προσέγγισε τον μαθητή την ώρα που πήγε στην τουαλέτα του σχολείου και είχε απομακρυνθεί από τους συνομήλικούς του.

Σύμφωνα και με τα όσα μετέφερε στη μητέρα του ο φοβισμένος μικρός, ο 55χρονος του έδειξε τα γεννητικά του όργανα χωρίς ευτυχώς να προλάβει να προβεί σε κάποια άλλη ενέργεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο παιδί είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από άλλον συγχωριανό του, υπόθεση που επίσης έχει αναλάβει η δικαιοσύνη.

Πηγή: LamiaReport

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φθιώτιδα: Συνελήφθη 55χρονος για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου

ADVERTISING

SHARE: