Game Changer in Women of Influence: Ο λόγος στις γυναίκες που ασκούν επιρροή

Game Changer in Women of Influence: Ο λόγος στις γυναίκες που ασκούν επιρροή

Οι λόγοι για να μην χάσεις το Game Changer in Women of Influence είναι πολλοί και έχουν ονοματεπώνυμο. Οι γυναίκες που καταρρίπτουν μύθους, ανοίγουν δρόμους και γίνονται παράδειγμα προς μίμηση, δίνουν το παρών στο κορυφαίο Συνέδριο

Όταν η μόρφωση και η καλλιέργεια αναμειγνύονται με τη δυναμικότητα του χαρακτήρα, την αποφασιστικότητα και την προσήλωση στην εκπλήρωση ενός στόχου, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μία “φιγούρα” ηγετική, με πορεία σταθερή και βέβαιη προς την κορυφή. Όταν δε, αυτά τα στοιχεία “ντύνουν” μια γυναίκα, το κράμα που προκύπτει, δεν μπορεί, παρά να είναι μία προσωπικότητα, που αφήνει στίγμα στο πέρασμά της και ασκεί επιρροή σε όσους αγγίζει.

Τέτοιες γυναίκες υπάρχουν και… ζουν ανάμεσά μας. Άλλες αθόρυβα κι άλλες πιο δυναμικά και δημόσια, έκαστη από το πόστο της, βάζουν το λιθαράκι τους στον κοινό στόχο, να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Είναι οι γυναίκες, που δραστηριοποιούνται στον χώρο των επιστημών, της τεχνολογίας, της πολιτικής, των επιχειρήσεων. Είναι οι γυναίκες, που ζουν μέσα από -και για- τη μόδα, τον χώρο των Τεχνών και των Γραμμάτων. Είναι οι γυναίκες, που θα δώσουν το παρών στο Κορυφαίο Συνέδριο, που έγινε θεσμός, το Game Changer, που έρχεται σε λίγες ημέρες, με θέμα ” Women of Influence”.

Η 24MEDIA, το μεγαλύτερο δίκτυο ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ, διοργανώνει στις 20 Ιανουαρίου, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, το νέο συνέδριο της σειράς Game Changer, δίνοντας τον λόγο στις πραγματικές Women of Influence.

 

Σημείο αναφοράς και αφετηρίας του Συνεδρίου είναι η ανάγκη, να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής των γυναικών στην οικονομία και την κοινωνία, ώστε να αλλάξει η νοοτροπία, που εμποδίζει την πρόσβασή τους σε θέσεις υψηλής επιρροής και κύρους. Μέσα από τις ομιλίες ανδρών και γυναικών σε θέσεις “κλειδιά” της ελληνικής και διεθνούς κοινότητας, αγοράς και δράσης, θα μάθουμε όλα, όσα ακόμα και σήμερα αποτελούν τροχοπέδη στην πρόοδο και επαγγελματική εξέλιξη ικανών γυναικών.

Η πλούσια θεματολογία του Συνεδρίου θα “απογειωθεί” μέσα από τις συζητήσεις και τον διάλογο των ομιλητών, που θα αναπτύξουν όσα αφορούν στο θέμα της ισότητας και των ίσων ευκαιριών στον επαγγελματικό χώρο.

Και βέβαια, αυτό που κάνει και αυτό το Συνέδριο Game Changer κορυφαίο, είναι το κύρος των ίδιων των συμμετεχόντων.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν οι:

 

Πέγκυ Αντωνάκου, διευθύνουσα σύμβουλος, Microsoft Hellas

δρ Αντιγόνη Δήμα, ερευνήτρια Γενετικής, ALEXANDER FLEMING, Biomedical Sciences Research Center

 

δρ Νάνσυ Μαλλέρου, Coach / CEO, Life Clinic Group

Δημήτρης Καραγιάννης, ψυχολόγος

 

Αφροδίτη Παναγιωτάκου, αναπλ. γενική διευθύντρια, Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Σωτήρης Σταματίου, Group Human Resources Director, Ίδρυμα Ωνάση

 

Ράνια Αντωνοπούλου, αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας

Φωτεινή Κούβελα, γενική γραμματέας Ισότητας

Monika Ekstrom, Head of Sector of Political Reporting and Policy Analysis, από την ντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

 

Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Νίκη Κεραμέως, βουλευτής, Νέα Δημοκρατία

Αντιγόνη Λυμπεράκη, καθηγήτρια, Τμήμα Οικονομικών και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών

Mareva Grabowski, ιδρύτρια και αντιπρόεδρος της Endeavor Greece

Camille Egloff, Partner & Managing Director, The Boston Consulting Group, Athens

Μαρίκα Λάμπρου, διευθύνουσα σύμβουλος της Intersys

Ανδρέας Λιάκος, HR Manager Commercial της Mondelez Hellas

 

δρ Αγγελική Κοσμοπούλου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, The People’s Trust

Χάρης Μπρουμίδης, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Greece

Άκης Σκέρτσος, γενικός διευθυντής του ΣΕΒ

Αντώνης Μονοκρούσος, Country Leader Oracle Hellas, Cluster Leader GCMM 

 

Αναστασία Σιδέρη, πρόεδρος της Επιτροπής Women in Business του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου & διευθύντρια Επικοινωνίας, The Coca Cola Company CSE

Βίβιαν Μπούζαλη, Group Communications Director, Mytilineos Group

Τατιάνα Σταματελοπούλου, κυβερνήτης Aegean

Χριστίνα Οικονόμου, σχεδιάστρια μόδας

Παύλος Τσίμας Editor-At-Large, The Huffington Post Greece

Υποστηρικτής του συνεδρίου είναι η ORACLE. Επίσημος Αερομεταφορέας της εκδήλωσης είναι η AEGEAN. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι η Direction Business Network με τα AdBusiness, Retail Business, CSR & HR Review, BusinessNews.gr και η Huffington Post Greece.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τους τρόπους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο www.gamechanger.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Γωγώ Βλάχου στο [email protected], τηλ. 210 728 9000.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα