Γιάννης Λεμπιδάκης: Ο Θεός να μην αξιώσει καμία οικογένεια να περάσει όσα περάσαμε εμείς

Γιάννης Λεμπιδάκης: Ο Θεός να μην αξιώσει καμία οικογένεια να περάσει όσα περάσαμε εμείς

Με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ο πατέρας του Ηρακλειώτη επιχειρηματία μετά το αίσιο τέλος της απαγωγής του

Τα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» που φιλοξενείται ως τις 24 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο της Παγκρήτιας Τράπεζας, στο Ηράκλειο, αποτέλεσαν αφορμή για μια ιδιαίτερη συνάντηση στα γραφεία του Προέδρου της Τράπεζας, Νίκου Μυρτάκη

Στη συνάντηση βρέθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτη, κ. Ειρηναίου, ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Τσουβάλας, ο επιτελάρχης κ. Καραμαλάκης και ο κ. Γιάννης Λεμπιδάκης.

Όπως ήταν φυσικό, ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη ρωτήθηκε για το θέμα της απαγωγής του Ηρακλειώτη επιχειρηματία και ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ο Θεός να μην αξιώσει καμία οικογένεια να περάσει αυτό που περάσαμε εμείς".

Ο κ. Γιάννης Λεμπιδάκης υπογράμμισε επίσης ότι δεν έχει καμία ενημέρωση από την αστυνομία για το πού βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση, οι οποίες ως γνωστός συνεχίζονται παρά τις συλλήψεις και προφυλακίσεις 7 ατόμων.

Πηγή: cretalive.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Τα βίντεο της φρίκης και οι αινιγματικοί διάλογοι των απαγωγέων

ADVERTISING

SHARE: