Γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Φωτογραφία αρχείου

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια έξω από την επιχείρηση "Zeus+Dione", ιδιοκτησίας της συζύγου του Προέδρου της ΝΔ, Μαρέβας Μητσοτάκη. Στην "ανελέητη στοχοποίηση από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνα τους" απέδωσε την επίθεση ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Καταδίκη από Μαξίμου, ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης από αγνώστους έγινε τα ξημερώματα η επιχείρηση «Zeus+Dione», ιδιοκτησίας της συζύγου του Προέδρου της ΝΔ, Μαρέβας Μητσοτάκη, επί της οδού Τάκη 6 στου Ψυρρή.

Το περιστατικό συνέβη στις τρεις τα ξημερώματα και από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές με μαύρισμα της εισόδου. Ο αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούνταν από τρία γκάζακια.

Στο σημείο κλήθηκε Πυροσβεστική που δεν χρειάστηκε ωστόσο να επέμβει, ενώ την έρευνα για να διαπιστωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από την εμπρηστική επίθεση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για το περιστατικό.

Στην “ανελέητη στοχοποίηση από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνα τους” απέδωσε την επίθεση ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη”, ανέφερε σε ανακοίνωση του το Μαξίμου.

Την επίθεση καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ. “Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη”, ανέφερε σε ανακοίνωση η Κουμουνδούρου.

Για στοχοποίηση της συζύγου του προέδρου της ΝΔ έκανε λόγο το Ποτάμι: “H επίθεση κατά της επιχείρησης της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αποτελεί σύμπτωμα ενός νοσηρού πολιτικού κλίματος. H σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει κατά καιρούς στοχοποιηθεί μόνο και μόνο επειδή είναι σύζυγος του κ. Μητσοτάκη. Πέραν της αυτονόητης καταδίκης, είναι καθήκον όλων των δημοκρατικών δυνάμεων να αποφεύγουν δηλώσεις που δημιουργούν συγκρουσιακές συνθήκες.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα