Γνωρίστε την Ακαδημία Γονέων και το σημαντικό έργο της

Γνωρίστε την Ακαδημία Γονέων και το σημαντικό έργο της

Η υπεύθυνη του προγράμματος Ανδριανή Στράνη μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για τις διαδραστικές συναντήσεις γονέων με ειδικούς

Γνωρίζατε ότι υπάρχει Ακαδημία Γονέων; Κι όμως υπάρχει. Πρόκειται γα μια δράση της Μονάδας Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου Παίδων Π&Α Κυριακού και περιλαμβάνει 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις των γονέων με ειδικούς σε θέματα που αφορούν την ψυχική και σωματική υγεία των εφήβων και διοργανώνεται σε επιλεγμένα σχολεία της χώρας μας.

Ένα από τα σχολεία που έχουν επιλέξει να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αυτό είναι και το 2ο Γυμνάσιο Ταύρου “Αθηνά Χατζηεσμέρ” με υπεύθυνη προγράμματος την καθηγήτρια Ανδριανή Στράνη η οποία μίλησε για το θέμα αυτό στο Σπύρο Σεραφείμ και την εκπομπή Ταχείας Κυκλοφορίας, στο Ραδιόφωνο 24/7.

Να σημειώσουμε ότι οι Συναντήσεις είναι ανοιχτές για όλους τους γονείς, ενώ η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση είναι την ερχόμενη Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα με θέμα «Σεξουαλική Υγεία και Σεξουαλική Αγωγή στην εφηβεία» και ομιλήτρια την παιδίατρο της Διεύθυνσης Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού, Αδαμαντία Ξεκαλάκη.

Γνωρίστε την Ακαδημία Γονέων και το σημαντικό έργο της

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ADVERTISING

SHARE: