Η Νότια Κορέα δημιουργεί ειδική μονάδα για να δολοφονήσει τον Κιμ Γιόνγκ Ουν

Μια ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων δολοφόνων ετοιμάζει η Νότιος Κορέα, με στόχο τη δολοφονία του Κιμ Γιόνγκ Ουν προκειμένου να μπει τέλος στην πυρηνική απειλή, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times

Η Νότιος Κορέα ετοιμάζει μια ομάδα κομάντο - δολοφόνων για να βγάλει μια και καλή από τη μέση τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιόνγκ Ούν, σύμφωνα με τους Financial Times.

Συγκεκριμένα, στόχος της ομάδας είναι η εξουδετέρωση του Κιμ Γιόνγκ Ουν και της απειλής του πυρηνικού πολέμου, τον οποίο επικαλείται συχνά πυκνά ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, απειλώντας τους γείτονές του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που αντλεί τις πληροφορίες του από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, η επίλεκτη ομάδα θα αρχίσει να συγκροτείται το 2019 και για τις ανάγκες της εκπαιδευτούν τουλάχιστον 2.000 άνδρες, οι οποίοι θα αποτελούν ειδική μονάδα του νοτιοκορεατικού στρατού. πρότυπο της επίλεκτης ομάδας είναι εκείνη των ΗΠΑ.

Παράλληλα, η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο οξύνεται όλο και περισσότερο, με την κυβέρνηση της Νότιας Κορέας να τονίζει ότι σκοπεύει να ενισχύσει τις πυρηνικές της εγκαταστάσεις, ως απάντηση στον Κιμ Γιόνγκ Ουν.

Υπενθυμίζεται πως ο ΟΗΕ είχε επιβάλλει σειρά κυρώσεων στη Βόρεια Κορέα, τόσο για τις απειλές της προς τη Δύση, όσο και για τις πυρηνικές δοκιμές.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν το αυτί του Κίμ Γιόνγκ Ουν δεν ιδρώνει, καθώς συνεχίζει τις απειλές και διαμηνύει πως η ευθύνη για τις κακές σχέσεις της Πιονγιάνγκ με τις άλλες χώρες ανήκει αποκλειστικά στη Δύση και τις ΗΠΑ, που συνεχίζουν να εμπλέκονται στο κορεατικό ζήτημα.

ΠΗΓΗ: FINANCIALTIMES

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν μέθυσε και την πλήρωσαν οι αξιωματούχοι του

O Κιμ Γιόνγκ Ουν ανατίναξε ομοίωμα της 'προεδρικής οικίας' της Ν. Κορέας

ADVERTISING

SHARE: