Ηράκλειο: Κόσμος συρρέει στο σημείο όπου βρέθηκαν τα οστά του Κουκ

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ συμπατριώτες του αλλά και κάτοικοι της περιοχής αφήνουν ένα λουλούδι στη μνήμη του. Το μόνο που μένει να απαντηθεί είναι αν πρόκειται για ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια (Pics)

Λουλούδια , μια ανθοδέσμη αλλά και μηνύματα αποθέτουν Βρετανοί και ντόπιοι στο σημείο που βρέθηκαν τα οστά του Στήβεν Κουκ στα Μάλια Ηρακλείου.

Συμπατριώτες του αλλά και κάτοικοι της περιοχής μετά την επιβεβαίωση πως ο σκελετός που βρέθηκε σε πηγάδι των Μαλίων ανήκει στον 20χρονο Στήβεν Κουκ έχουν μεταβεί στον χώρο εναποθέτοντας λουλούδια και δηλώνοντας συγκλονισμένοι εκφράζοντας παράλληλα την θλίψη τους και την συμπαράστασή τους στην οικογένεια του 20χρονου.

Στο μεταξύ και μετά την επίσημη ανακοίνωσή της ΕΛΑΣ ότι ο σκελετός που βρέθηκε στο πηγάδι των Μαλίων, ανήκει στον Στήβεν Κουκ οι αστυνομικοί καλούνται να ερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 20χρονος Βρετανός τουρίστας έχασε την ζωή του τον Σεπτέμβριο του 2005 και να απαντήσουν αν ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα ή αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στον Βρετανό Στίβεν Κουκ ανήκει ο σκελετός των Μαλίων

ADVERTISING

SHARE: