Η 'ΑΣΥΚΑΜΟ' ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην εισπρακτική Qualco στο Μαρούσι

Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. Οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν έναν από τους τέσσερις κακοποιούς, που νωρίτερα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου σε πολυκατοικία. Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ένοικο και αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν της άρπαξαν αντικείμενα αξίας. Ο γιος της γυναίκας που μένει στον 9ο όροφο, μέσω κάμερας ασφαλείας αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. Οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν έναν από τους τέσσερις κακοποιούς, που νωρίτερα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου σε πολυκατοικία. Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ένοικο και αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν της άρπαξαν αντικείμενα αξίας. Ο γιος της γυναίκας που μένει στον 9ο όροφο, μέσω κάμερας ασφαλείας αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Πρόκειται για την εισπρακτική που ανέλαβε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στη ΔΕΗ και στην οποία φέρεται μέτοχος συγγενικό πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου

Εισβολή αντιεξουσιαστών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 απόγευμα σε λογιστικό γραφείο-εισπρακτική εταιρεία με την επωνυμία «Qualco».

Στην εταιρεία που έχει αναλάβει την διαχείριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στην ΔΕΗ φέρεται βασικός μέτοχος συγγενικό πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Τα γραφεία στεγάζονται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου «Αίθριο» στο Μαρούσι, επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 40.

Οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και εξοπλισμό και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Την επίθεση ανέλαβε με ανακοίνωσή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου (Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ.).

Ακολουθεί το κείμενο της ανάληψης ευθύνης:

«Σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 3 η ΑΣΥΚΑΜΟ πραγματοποίησε επίθεση στα γραφεία της εισπρακτικής εταιρίας Qualco στο Μαρούσι.

Σε μια περίοδο που η κοινωνία δέχεται επίθεση από νέα μέτρα και φόρους, την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει ψευτομερίσματα των 200ε και η ΔΕΗ κάνει αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών, φέρνουν από την πίσω πόρτα κοινοπραξία εισπρακτικών εταιριών για να κυνηγήσουν και να εκβιάσουν περαιτέρω τον λαό.

Η κοινοπραξία αυτή (IBM Hellas A.E, Deutsche Bank London Branch, Estia Business Group, Deloitte Business Solutions A.E.,ΚΑΠΑ Research Α.Ε.,Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία και η Finacity Corporation) με επικεφαλή την Qualco θα έχει με την σειρά της τεράστια κέρδη αφού έχουν συμφωνήσει να παίρνει ποσοστά επί των κερδών είτε χρωστάς 200ε είτε 2000ε.

Τέλος η ίδια η Qualco είναι γνωστή για το ποιόν, την στιγμή που η εταιρεία κάνει μπίζνες εκατομμυρίων, οι εργαζόμενοι παλεύουνε με τα deadlines, τις απλήρωτες υπερωρίες, την δουλειά από το σπίτι που θεωρείται νεκρός χρόνος, με αυτά τα κριτήρια αξιολογούνται και όποιος κρίνεται ''αντιπαραγωγικός'' απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Εμείς από μεριάς μας ένα έχουμε να πούμε όποιος τα βάζει με τις ζωές μας θα μας βρει απέναντι του. θα ακολουθήσει και βίντεο από την παρέμβαση

Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου (Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ.)».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εισβολή αντιεξουσιαστών σε εισπρακτική εταιρεία ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Μαρούσι

ADVERTISING

SHARE: