Η Γέφυρα Ζωής γιορτάζει τη μαγεία του να είσαι διαφορετικός

Η Γέφυρα Ζωής γιορτάζει τη μαγεία του να είσαι διαφορετικός
ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΚΙΟΣ-Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αργολίδας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος προγραμμάτισε εκπαιδευτική δράση με τίτλο: «Συμβολικός καθαρισμός της ακτής της Νέας Κίου» που υλοποιήθηκε στη Νέα Κίο, στις 2 Ιουνίου 2017, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου). Στόχος της εκπαιδευτικής δράσης ήταν να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος να διαμορφώσεις θετικές προς το περιβάλλον συμπεριφορές. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είχε ως εξής: 09:00- 10:00 «Μαθαίνουμε για τις ακτές μας, νοιαζόμαστε γι΄ αυτές και συμμετέχουμε ενεργά», Εκπαιδευτική δράση από την Παιδαγωγική Ομάδα του Κ.Π.Ε. Νέας Κίου στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου. 10:45 β 11:00 Επίσκεψη στην παραλία της Νέας Κίου και εθελοντικός, συμβολικός καθαρισμός της. 11:00 β 11:15 Προσφορά δεκατιανού στους συμμετέχοντες Απονομή αναμνηστικών συμμετοχής στους συμμετέχοντες Στην εκπαιδευτική δράση παρευρέθηκε και ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) eurokinissi

Η ξεχωριστή εκδήλωση της Γέφυρας Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα που πραγματοποιείται σήμερα στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικό Μολύβι" συμπίπτει με την Παγκόσμια Μέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Η Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα σας προσκαλεί στη ετησία γιορτή της, σήμερα, Κυριακή, στις 18.00 στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικό Μολύβι” Ιερά Οδός 154 και Νάξου (Στάση Μετρό Ελαιώνας) (Ευγενική Παραχώρηση Δήμος Αιγάλεω)  θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή γιορτή βασισμένη σε δρώμενα και όχι μόνο…. από τις καθημερινές δράσεις παιδιών και εθελοντών του Πολυχώρου μας, & φυσικά είστε όλοι προσκεκλημένοι μας.

Η εκδήλωση συμπίπτει με την Παγκόσμια Μέρα Ατόμων με Αναπηρία και κατά τη διάρκειά της

“Προετοιμαζόμαστε να σας παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό…” δεσμεύεται η οργάνωση.

 

*Την παρουσίαση θα κάνει ο Δημοσιογράφος κ. Κώστας Αρβανίτης Διευθυντής Radio Business Unit 24 της MEDIA. 

Στη γιορτή θα συμμετέχουν ακόμα οι Δημοσιογράφοι από το Ραδιόφωνο 24/7 που εκπέμπει στους 88.6, οι οποίοι θα βραβευτούν για τη βοήθειά τους στον σκοπό της οργάνωσης:

Βούλα Κεχαγιά

(Ρόλος της πολιτείας στην στήριξη των ατόμων με αναπηρία)

Παύλος Μεθενίτης

(Στήριξη και αποδοχή της αναπηρίας από όλους μας)

Αντρέα Παλομπαρίνι 

(Πόσο σημαντική είναι η συμβολή του αθλητισμού στην καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία)

3/12/2017 ΄Ωρα 18:00 στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικό Μολύβι” Ιερά Οδός 154 και Νάξου   (Στάση Μετρό Ελαιώνας)

“Είναι καιρός να μας γνωρίσετε καλύτερα …Με μεγάλη χαρά θα σας περιμένουμε όλους! Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα ενώ ταυτόχρονα θα μοιράσει χαρά και χαμόγελα στους παιδιά του συλλόγου μας” επισημαίνει η Γέφυρα Ζωής.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

*Στο το τέλος της γιορτής θα ακολουθεί μπουφέ, στο φουαγιέ θα υπάρχει και χριστουγεννιάτικο bazaar.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα