Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Πρεμιέρα με δέκα ακίνητα στο σφυρί

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Πρεμιέρα με δέκα ακίνητα στο σφυρί
Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ (IEUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης η ηλεκτρονική διαδικασία για τους πλειστηριασμούς, με δέκα ακίνητα να βγαίνουν στο σφυρί την πρώτη μέρα

Δέκα ακίνητα που ανήκουν σε δύο οφειλέτες βγαίνουν σήμερα στο σφυρί μέσω της διαδικασίας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Οι δύο πρώτοι γύροι της διαδικασίας ήταν προγραμματισμένοι για τις 10 το πρωί και τις 12 το μεσημέρι, αντίστοιχα, ενώ πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο στην Ακαδημίας, όπου διεξάγεται ο πρώτο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός.

Στην ιστοσελίδα www.eauction.gr αναρτήθηκαν, αργά το βράδυ της Τρίτης, 10 πλειστηριασμοί για σήμερα.Πρόκειται για ακίνητα που φαίνονται να ανήκουν σε δύο οφειλέτες. Όπως φαίνεται από την ιστοσελίδα, τα ακίνητα είναι τα εξής:

Kατοικία στην περιοχή Κοκκιναρά της Κηφισιάς, συνολικής επιφάνειας 320 τετραγωνικών μέτρων, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 698.915 ευρώ. Ο πλειοδότης θα πρέπει να καταθέσει εγγυητική ύψους 209.675 ευρώ, ήτοι το 30% της πρώτης προσφοράς. Επίσης, στο όνομα του συγκεκριμένου οφειλέτη εμφανίζονται και άλλα ακίνητα.

Στο όνομα του δεύτερου οφειλέτη –μιας ομόρρυθμης εταιρείας- εμφανίζονται συνολικά έξι ιδιοκτησίες(θέσεις στάθμευσης) η τιμή των οποίων κυμαίνεται από 9500 ευρώ έως 47.500 ευρώ.

Τα ακίνητα αυτά πλειστηριάζονται ταυτόχρονα, την ίδια ημέρα και ώρα, με διαφορετική τιμή 1ης προσφοράς και ιδιαίτερη κατακύρωση για κάθε ακίνητο. Οι υποψήφιοι πλειοδότες υποβάλλουν χωριστή προσφορά για κάθε ένα από τα πλειστηριαζόμενα ακίνητα, αφού δηλώσουν συμμετοχή για κάθε ακίνητο.

Η προθεσμία για την εγγραφή γίνεται δύο ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα