Ηράκλειο: Τον μαχαίρωσε επειδή τσακώθηκαν για τα 'παπάκια' τους

Ηράκλειο: Τον μαχαίρωσε επειδή τσακώθηκαν για τα 'παπάκια' τους

Από θαύμα σώθηκε ένας 39χρονος που διαπληκτίστηκε σε καφετέρια με έναν 41χρονο για τα μηχανάκια τους

Τουλάχιστον παιδαριώδης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αφορμή του μαχαιρώματος χθες τη νύχτα σε καφέ στην Λ. 62 Μαρτύρων που είχε ως αποτέλεσμα ένας 39χρονος να σωθεί από θαύμα καθώς δέχτηκε τρεις μαχαιριές στους κλάδους της έξω καρωτίδας και στους μύες γύρω από τον τράχηλο ενώ είχε πολλά τραύματα γύρω από τους μύες. Τις μαχαιριές κατάφερε 41χρονος γνωστός του μετά από διαπληκτισμό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η αφορμή για την παρεξήγηση δόθηκε όταν ο ένας που ήδη καθόταν στο καφέ αρνήθηκε να καθίσει δίπλα του ο άλλος. «Φύγε από δω γιατί με κακολογείς» φέρεται να του είπε. Οι ίδιες πηγές​​​ ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν και να κοντράρονται για τα «παπάκια» τους, τα μηχανάκια τους δηλαδή. «Το δικό μου είναι πιο καλό, όχι το δικό μου είναι πιο γρήγορο» .

Ουδείς μπορούσε να προβλέψει την αιματηρή κατάληξη αυτού του ανούσιου διαπληκτισμού, όπως σχολιάζουν αστυνομικοί.

Το μαχαίρωμα συνέβη ξαφνικά στην έξοδο του μαγαζιού με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει καρέ-καρέ το σκηνικό. Είναι μάλιστα εντυπωσιακό ότι παρά τις μαχαιριές που «έφαγε» ο 39χρονος φαίνεται να σηκώνεται και να κυνηγά τον 41χρονο.

Γι’ αυτό και αρχικά είχε θεωρηθεί ότι τα τραύματα του δεν ήταν σοβαρά. Όσον αφορά στον​​ 41χρονο φέρεται να περιμένει να μάθει περισσότερα για την πορεία της υγείας του τραυματία πριν εμφανιστεί ενώπιον των Αρχών.​​

Πηγή: Cretalive

ADVERTISING

SHARE: