Ήρθαν στα χέρια με τρεις αλλοδαπούς για την αδελφή τους

Μέτρα ασφαλείας έξω από το κτήριο της Γαλλικής Πρεσβείας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας κατα την διάρκεια τηε επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Μέτρα ασφαλείας έξω από το κτήριο της Γαλλικής Πρεσβείας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας κατα την διάρκεια τηε επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Το περιστατικό έγινε στα 50 μέτρα από το σπίτι της 34χρονης στο Άργος και σύμφωνα με τα δύο της αδέρφια, η παρέα των τριών Πακιστανών προχώρησε σε λεκτική επίθεση σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος της αδερφής τους

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ δύο νεαρών Ελλήνων και τριών νεαρών Πακιστανών στο Άργος το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Ο λόγος, σύμφωνα με τους δύο αδερφούς, ήταν ότι περίπου 50 μέτρα πριν από το σπίτι τους και ενώ επέστρεφε σε αυτό η 34χρονη αδερφή τους, δέχτηκε λεκτική επίθεση με σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου από τρεις Πακιστανούς, δύο 24χρονους και έναν 31χρονο.

Τότε η κοπέλα έβαλε τις φωνές κατέβηκαν οι αδερφοί της κάτω στον δρόμο και συνεπλάκησαν με τους τρεις Πακιστανούς, οι οποίοι αντεπιτέθηκαν με ξύλα και σίδερα στους δύο αδερφούς, τραυματίζονταν ελαφρά τον έναν από αυτούς, 31 ετών.

Οι Πακιστανοί συνελήφθησαν για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών και δικάστηκαν στο Αυτόφωρο. Οι δύο από αυτούς που βρίσκονταν παράνομα στην χώρα καταδικάστηκαν και θα κρατηθούν έως την απέλασή τους, ενώ ο τρίτος της παρέας αφέθηκε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους.

Σημειώνεται, ότι η κοπέλα δεν προσήλθε στο δικαστήριο παρότι κλήθηκε για να επιβεβαιώσει ή όχι όσα υποστήριξαν τα αδέρφια της και έτσι η κατηγορία που αντιμετώπισαν και για την οποία καταδικάστηκαν οι δράστες αφορά μόνο το αποτέλεσμα της συμπλοκής, δηλαδή την πρόσκληση απλών σωματικών βλαβών.

ADVERTISING

SHARE: