Και όμως συνέβη: Σε "ροζ" αγγελία το τηλέφωνο 80χρονης

Μια ακόμη γροθιά (η πρώτη για το 2014) στο "στομάχι" της Τρικαλινής κοινωνίας έρχεται μέσα από τις γραμμές μιας μικρής αγγελίας, που δημοσιεύεται στην ημερήσια τοπική εφημερίδα "ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ". Η οικονομική κρίση και τα μνημόνια "λύγισαν" μια ακόμη πολύτεκνη οικογένεια στην ελληνική επαρχία. Αντιμετωπίζουν απίστευτες δυσκολίες και καταφεύγουν, αξιοπρεπώς, στις μικρές αγγελίες για να ευαισθητοποιήσουν την τοπική κοινωνία. 
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Μια ακόμη γροθιά (η πρώτη για το 2014) στο "στομάχι" της Τρικαλινής κοινωνίας έρχεται μέσα από τις γραμμές μιας μικρής αγγελίας, που δημοσιεύεται στην ημερήσια τοπική εφημερίδα "ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ". Η οικονομική κρίση και τα μνημόνια "λύγισαν" μια ακόμη πολύτεκνη οικογένεια στην ελληνική επαρχία. Αντιμετωπίζουν απίστευτες δυσκολίες και καταφεύγουν, αξιοπρεπώς, στις μικρές αγγελίες για να ευαισθητοποιήσουν την τοπική κοινωνία. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Τηλεφωνήματα για ραντεβού άρχισε να δέχεται μία 80χρονη από την Αθήνα όταν κάποιος έβαλε το τηλέφωνό της σε "ροζ" αγγελία

Ένα απίστευτο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία 80χρονης, μητέρας, γιαγιάς και προγιαγιάς.

Όπως περιέγραψε η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1, το τηλέφωνό της βρέθηκε σε "ροζ" αγγελία, με αποτέλεσμα να δέχεται καθημερινά τηλεφωνήματα από αγνώστους, οι οποίοι της ζητούσαν ραντεβού!

"Με έπαιρναν τα βράδια και μου ζήταγαν ραντεβού", είπε η άτυχη γυναίκα στην πρωινή εκπομπή και συνέχισε:

"Δεν καταλάβαινα αυτά τα πράγματα. Δεν ξέρω τι θα πει ‘ροζ, άσπρο’. Με έπαιρναν και τους έβριζα. Τα είχα χαμένα", δήλωσε η 80χρονη, η οποία ανακάλυψε πως στην σχετική αγγελία, η οποία αναφέρεται σε "Νικολέτα" συνοδεύεται από φωτογραφία της ίδιας!

"Πρέπει να την έχουν τη φωτογραφία μου. Είμαι λίγο χοντρούλα, με ξανθό το μαλλάκι μου και η φωτογραφία είναι θολή για να μην φαίνομαι", ανέφερε.

"Θέλω να πέσω από το μπαλκόνι μου", είπε τονίζοντας ότι αισθάνεται ντροπή, ενώ αυτό που την παρηγορεί, όπως είπε, είναι ότι "η συνείδησή μου είναι καθαρή".

ADVERTISING

SHARE: