Κάλυμνος: Οι γονείς του φοιτητή ζητούν νέα νεκροτομή – Αρνείται ο Εισαγγελέας

Κάλυμνος: Οι γονείς του φοιτητή ζητούν νέα νεκροτομή – Αρνείται ο Εισαγγελέας

Μέχρι να υπάρξει νέα απόφαση δεν δύναται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του Νίκου. Αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής εντόπισαν στον βράχο που φέρεται να αναρριχήθηκε ο άτυχος νέος, αίμα, που πιστεύουν ότι ανήκει στον ίδιο

Ο Εισαγγελέας στην Κω απέρριψε το αίτημα της οικογένειας του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου 21 χρόνων,  να πραγματοποιηθεί νέα νεκροτομή από τεχνικό σύμβουλο που θα ορίσουν. Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας θα υποβάλλει προσφυγή και νέο αίτημα στον Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου.

Μέχρι να υπάρξει νέα απόφαση δεν δύναται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του Νίκου.

Στο  «Τούνελ» παρουσιάστηκαν αποσπάσματα της προηγούμενης εκπομπής όπου η  Αγγελική Νικολούλη συνδέθηκε μέσω Skype με την μητέρα του νεαρού και εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες.  Η δημοσιογράφος και οι συνεργάτες της μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στο ενδεχόμενο ο Νίκος να είχε αναρριχηθεί στα βράχια της περιοχής του Προφήτη Ηλία και να έπαθε κάποιο ατύχημα.  Το πόρισμα του ιατροδικαστή επιβεβαίωσε την προσέγγιση αυτή.

Πολλά  ήταν τα  ερωτήματα των τηλεθεατών για τις έρευνες που έγιναν στο σημείο και για το πώς επιβεβαιώνεται η εκδοχή του ατυχήματος.

Αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που βρέθηκαν στην Κάλυμνο,  εντόπισαν στον βράχο που φέρεται να αναρριχήθηκε ο άτυχος νέος αίμα, που πιστεύουν ότι ανήκει στον ίδιο.

Οι απαντήσεις θα δοθούν από τα Εγκληματολογικά εργαστήρια.

Το χρονικό

Ο Νίκος Χατζηπαύλου 21 χρόνων πήγε στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένεια του που ζει τελευταία εκεί. Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί. Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου, έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και εξαφανίστηκε.

Όταν σκοτείνιασε και δεν είχε ακόμα επιστρέψει,  οι γονείς του ειδοποίησαν την αστυνομία και σήμανε συναγερμός. Τ ο ποδήλατο εντοπίστηκε την ίδια μέρα στην δύσβατη περιοχή του Προφήτη Ηλία.  Μετά από έξι μέρες ερευνών βρέθηκε νεκρός σε απόσταση  διακοσίων μέτρων από  το σημείο που αφέθηκε το ποδήλατο. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ρόδου Πάνου Κοτρέτσου,  ο θάνατος του οφείλεται σε δυστύχημα.

Πηγή: anikolouli.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα