Κάλυμνος: Το σημείο όπου εντοπίστηκε ο φοιτητής – Φρικιαστική η εικόνα της σορού

Κάλυμνος: Το σημείο όπου εντοπίστηκε ο φοιτητής – Φρικιαστική η εικόνα της σορού

Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν το μέρος όπου 15χρονος εντόπισε την σορό του άτυχου νέου, που δολοφονήθηκε άγρια στην Κάλυμνο. Φως στα αίτια αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση

Νεκρός και μάλιστα δολοφονημένος εντοπίστηκε ο 21χρονος φοιτητής Νικόλαος Χατζηπαύλου, στις 5 το απόγευμα το Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή στην οποία χάθηκαν τα ίχνη του. Τον άτυχο Νίκο εντόπισε 15χρονος, λίγο πριν της 5.00  το απόγευμα του Σαββάτου, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή για να κόψει κλαδιά για ξόβεργα. Μόλις αντίκρισε τη σορό ειδοποίησε τους γείτονες που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και ενημέρωσαν άμεσα το ΑΤ Καλυμνίων.

Η σορός φοιτητή βρέθηκε σε τυμπανιαία κατάσταση, μελανή και φέρει θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία. Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr η σορός του Νίκου θα παραμείνει στο χώρο που εντοπίσθηκε, φυλασσόμενη εν αναμονή του Ιατροδικαστή βρίσκεται στο νησί από το πρωί.

Στο χάρτη παρακάτω φαίνεται η θέση στην οποία βρέθηκε το σώμα, παρά το γεγονός πως τα παπούτσια του είχε εντοπιστεί πριν μέρες πολλά χιλιόμετρα μακριά.

Η «Γραμμή Ζωής Silver Alert» επιβεβαίωσε μέσω της σελίδας της στο  facebook τη θλιβερή είδηση για τον άτυχο 21χρονο Νίκο Χατζηπαύλου.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: Δυστυχώς ο Νικόλας βρέθηκε νεκρός… από τις πρώτες ενδείξεις μάλλον πρόκειται για δολοφονία.

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως ενδεχομένως έχει πυροβοληθεί, ωστόσο για να είναι σίγουροι αναμένουν στο νησί ιατροδικαστή από την Ρόδο που θα μεταβεί για αυτοψία, η οποία θα γίνει πιθανόν το πρωί για να βλέπει καλύτερα και στη συνέχεια θα μεταφερθεί η σορός στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου θα γίνουν η νεκροψία-νεκροτομή και όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις.

Πρόσθετα, ακριβώς για την καλύτερη διερεύνηση της υπόθεσης, μεταβαίνει εσπευσμένα στην Κάλυμνο και κλιμάκιο εξειδικευμένων αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που θα παράσχουν βοήθεια και την τεχνογνωσία τους στους συναδέλφους τους, για την συντομότερη το δυνατό εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα