Καλύτερη εικόνα παρουσιάζουν τα πύρινα μέτωπα σε Ζευγολατιό και Σουφλί

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζουν τα πύρινα μέτωπα σε Ζευγολατιό και Σουφλί

Ισχυρές δυνάμεις παραμένουν και επιχειρούν στο Ζευγολατιό Κορινθίας και στην Λευκίμη Σουφλίου. Τα πύρινα μέτωπα που εμφανίζουν καλύτερη εικόνα είναι σε απομακρυσμένα από κατοικημένες περιοχές σημεία

Καλύτερη εικόνα εμφανίζουν τα δύο πύρινα μέτωπα που ξέσπασαν χθες σε Ζευγολατιό Κορινθίας και Λευκίμη Σουφλίου.

Στο Ζευγολατιό η πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση, σε δύσβατο σημείο και ρεματιά και στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 6 άτομα πεζοπόρο τμήμα, δύο υδροφόρες του Δήμου, δύο ιδιωτικές υδροφόρες και δύο ιδιωτικά σκαπτικά μηχανήματα.

Υπενθυμίζεται ότι στο Ζευγολατιό τραυματίστηκαν χθες τρεις πυροσβέστες και ένας αγρότης, ο ένας από τους πυροσβέστες μάλιστα σοβαρά, όταν επιβιβάστηκαν στην ρυμούλκα ενός τρακτέρ για να προσεγγίσουν το δύσβατο σημείο και αυτό ανατράπηκε.

Στο Σουφλί επίσης σήμερα το πρωί η εικόνα είναι καλύτερη. Η πυρκαγιά εντοπίζεται σε αγροτοδασική περιοχή στη Λευκίμη σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο και ενδεχομένως ξέσπασε από κεραυνό.

Δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή, ωστόσο όλη η προσπάθεια είναι να μην περάσει η πυρκαγιά στον Εθνικό Δρυμό της Δαδιάς. Στο σημείο επιχειρούν 27 άντρες με 9 οχήματα, 71 άτομα πεζοπόρο τμήμα και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο PZL.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα