Κανονικά από αύριο τα δρομολόγια των πλοίων

Κανονικά από αύριο τα δρομολόγια των πλοίων
Δεμένο πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά μετά την κήρυξη πανελλαδικής απεργίας από την ΠΝΟ, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2106. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Την μη συνέχιση της απεργίας αποφάσισε η πλειοψηφία της διοίκησης της ΠΝΟ μετά τη σημερινή συνεδρίαση

Τη μη συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης αποφάσισε η πλειοψηφία της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, η οποία συνεδρίασε σήμερα(Πέμπτη) το μεσημέρι.

“Αναμένουμε αναλυτικά τις γραπτές θέσεις και διευκρινήσεις του υπουργού Ναυτιλίας, ούτως ώστε, αφού μελετηθούν και εκτιμηθούν από τη Διοίκηση, να καθορισθεί η περαιτέρω αγωνιστική μας πορεία” τονίζει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, σε σχετική της ανακοίνωση.

Η ΠΝΟ είχε προχωρήσει από την Τετάρτη το πρωί 18 Απριλίου σε δύο 24ωρες συνεχόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στο σχέδιο υπουργικής απόφασης για τη διενέργεια ενδομεταφορών από πλοία με σημαία τρίτου κράτους μεταξύ ελληνικών λιμένων, και ζητά την κατάργηση του νόμου για τις ειδικές μειωμένες συνθέσεις και την υπογραφή και τήρηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Η ΠΝΟ στην ανακοίνωσή της ζητά από την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Ναυτιλίας να λάβει σοβαρά υπόψη τα αιτήματά των ναυτικών προσθέτοντας ότι είναι “πανέτοιμοι για νέους αγώνες όπου και όταν χρειασθεί για την υπεράσπιση και διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους”.

Τα δρομολόγια των πλοίων από αύριο το πρωί μετά τις 6 ώρα θα εκτελούνται κανονικά, ενώ πολλές εταιρείες έχουν προχωρήσει ήδη σε αλλαγές και τροποποιήσεις δρομολογίων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα