Καταδίωξη στον Κηφισό. Ύποπτο όχημα δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών

Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Καλυβίων Θορικού Αττικής. Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Καλυβίων Θορικού Αττικής. Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Η καταδίωξη ξεκίνησε από τον Πειραιά και οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο Ρομά, λίγο πριν την έξοδο για τις τρεις γέφυρες

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσαν δύο Ρομά που δεν σταμάτησαν με το όχημα του σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο στον Πειραιά και αμέσως ανέπτυξαν ταχύτητα και βγήκαν στην Λ. Κηφισού.

Από την Άμεση Δράση ξεκίνησε καταδίωξη με αρκετά περιπολικά να καταδιώκουν το ύποπτο όχημα το οποίο τελικά κατάφεραν να ακινητοποιήσουν λίγο πριν την έξοδο για τις τρεις γέφυρες.

Από τον πρώτο έλεγχο δεν φαίνεται να έχει προκύψει κάτι σε βάρος τους, ωστόσο προσήχθησαν από την Αστυνομία για να διαπιστωθούν οι λόγοι, για τους οποίους αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο.

ADVERTISING

SHARE: