Καταγγελία: Χτύπησαν νεαρό και διοικητική υπάλληλο μέσα στην ΑΣΟΕΕ

Το προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διακρίνεται ( κάτω ) σε στιγμιότυπο,σήμερα 19 Οκτωβρίου 2008       ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ )
Το προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διακρίνεται ( κάτω ) σε στιγμιότυπο,σήμερα 19 Οκτωβρίου 2008 ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ ) EUROKINISSI

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πρυτανεία της ΑΣΟΕΕ, ομάδα νεαρών την περασμένη Τρίτη επιτέθηκε και τραυμάτισε άτομο που βρισκόταν στη Βιβλιοθήκη και μια διοικητική υπάλληλο

Επίθεση σε βάρος ατόμου που βρισκόταν στο χώρο της Βιβλιοθήκης καθώς και μιας διοικητικής υπαλλήλου του ιδρύματος από αγνώστους κατήγγειλε η πρυτανεία της ΑΣΟΕΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιδρύματος το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη, γύρω στις 8 το βράδυ, όταν «ομάδα νεαρών επιτέθηκε και τραυμάτισε άτομο που αποχωρούσε εκείνη την ώρα από το Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου». «Διοικητική υπάλληλος του Ιδρύματος, που επιχείρησε να αποτρέψει τη βίαιη αυτή ενέργεια, δέχτηκε και η ίδια επίθεση από την ίδια ομάδα» προσθέτει η ανακοίνωση και ζητά πληροφορίες απ' όποιον τυχόν γνωρίζει κάτι σχετικό, προκειμένου να εντοπιστούν οι ένοχοι.

«Τέτοια γεγονότα θυμίζουν μαύρες στιγμές της ιστορίας και είναι καθήκον όλων μας να τα αποβάλουμε από τους χώρους μας και τις κοινότητες μας, ακόμα δε περισσότερο από τους χώρους του Πανεπιστημίου. Τέτοια αποτρόπαια γεγονότα αποσκοπούν στην αποσταθεροποίηση του δημόσιου Πανεπιστημίου και στην εκτροπή από την ομαλή ακαδημαϊκή και δημοκρατική λειτουργία του», επισημαίνει η Πρυτανεία.

ADVERTISING

SHARE: