Καταγγελίες για άτομο που τραυματίζει μωρά στα Νότια Προάστια – Προσήχθη ως ύποπτη μία γυναίκα

Καταγγελίες για άτομο που τραυματίζει μωρά στα Νότια Προάστια – Προσήχθη ως ύποπτη μία γυναίκα
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Δύο καταγγελίες κινητοποίησαν τις τοπικές Αρχές. Σε εξέλιξη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής του Αγίου Δημητρίου.

Στην προσαγωγή μίας γυναίκας από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου προχώρησαν οι Αρχές, στο πλαίσιο της έρευνας για τις καταγγελίες, αναφορικά με πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος νηπίων.

Πριν δύο ημέρες, μία γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε, ότι από άγνωστη αιτία κι ενώ βρισκόταν σε εμπορικό κέντρο της περιοχής, ανακάλυψε εκδορές στα άκρα του μωρού της, οι οποίες όμως δεν ήξερε, πώς είχαν συμβεί.

Η ίδια, καθώς δεν γνώριζε αν τις είχε προκαλέσει κάποιο άτομο και ποιο, δεν υπέβαλε μήνυση.

Το βράδυ της Τρίτης ένας πατέρας μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε πως ανακάλυψε στο σπίτι του, ότι το παιδί του έφερε εκδορές στα άκρα, ενώ είχε προηγηθεί βόλτα τους στο ίδιο εμπορικό κέντρο.

Επίσης δεν γνώριζε πώς προέκυψαν αυτές οι εκδορές, καθώς όμως επικαλέστηκε ότι άκουσε τις φήμες πως άγνωστη γυναίκα πλησιάζει και προκαλεί εκδορές με αιχμηρό αντικείμενο σε παιδιά, θορυβήθηκε και προχώρησε στη σχετική καταγγελία. Επίσης όμως, δεν υπέβαλε μήνυση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα