Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη
CityVoice.gr

Τα ευρήματα από το αυτοκίνητο της 44χρονης προκάλεσαν την αντίδραση του εισαγγελέα πρωτοδικών Αγρινίου

Εντολή για κατεπείγουσα συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη από την αστυνομία έδωσε την Πέμπτη ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αγρινίου για την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, μετά τα ευρήματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας από το μισοκαμένο αυτοκίνητο της 44χρονης.

Συγκεκριμένα αυτό που βρήκαν οι τεχνικοί σύμβουλοι στο μισοκαμμένο αυτοκίνητο της 44χρονης είναι ένα αυτοσχέδιο φιτίλι βουτηγμένο σε πετρέλαιο και μάλιστα δεμένο με ένα μεγάλο καλώδιο στην πίσω εταζέρα.

Μιλώντας στον ANT1 ο πραγματογνώμονας Τάσος Δεδές έκανε λόγο για πολύ σημαντικά στοιχεία, σημειώνοντας ότι «δημιουργούν ερωτήματα» και «πρέπει να αξιολογηθούν δεόντως».

«Δεν έχει καεί ολόκληρη η καμπίνα, έγινε προσπάθεια εξαφάνισης αποτυπωμάτων που μπορεί να ταυτοποιηθούν με συγκεκριμένα πρόσωπα. Όπως το βλέπω μου θυμίζει σκηνή αμερικανικού κινηματογράφου με πληρωμένα συμβόλαια», δήλωσε ο Βασίλης Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης.

Ένα ακόμα από τα βασικά ερωτήματα που επανέλαβε ο δικηγόρος είναι τι συνέβη με το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα