Κλείνουν εφορίες λόγω έλλειψης θέρμανσης

Κλείνουν εφορίες λόγω έλλειψης θέρμανσης

Kλειστή για δύο ώρες έμεινε η ΔΟΥ Καλλιθέας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί, ενώ για τον ίδιο λόγο έμεινε κλειστή χθες και η ΔΟΥ των Αγίων Αναργύρων. Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι φέρνουν θερμαντικά από το σπίτι τους!

Οι εργαζόμενοι στις εφορίες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς των κτιρίων των ΔΟΥ που δεν θερμαίνονται, αρχής γενομένης από την ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων και την ΔΟΥ Καλλιθέας.

Έτσι, κλειστή για δύο ώρες έμεινε η ΔΟΥ Καλλιθέας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί, ενώ για τον ίδιο λόγο έμεινε κλειστή χθες και η ΔΟΥ των Αγίων Αναργύρων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Δημήτρης Μέρκος χαρακτήρισε στον "Αθήνα 9,84" απαράδεκτες τις συνθήκες εργασίας, αναφέροντας πως οι εργαζόμενοι έχουν αναγκαστεί να μεταφέρουν θερμαντικά σώματα από τα σπίτια τους.

"Οι εργαζόμενοι εδώ και ενάμιση μήνα μεταφέρουν θερμαντικά σώματα από τα σπίτια τους με αποτέλεσμα να υπερφορτώνεται το σύστημα, να πέφτει το ρεύμα, να υπάρχει καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση των φορολογουμένων οι οποίοι παραπονιούνται και γκρινιάζουν" λέει ο Πρόεδρος του Συλλόγου.

Από την πλευρά του, το Υπουργείο Οικονομικών επικαλείται τις γραφειοκρατικές διαδικασίες εκταμίευσης για την αγορά πετρελαίου. "Περιμένουν την Άνοιξη έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα" δήλωσε ο κ. Μέρκος προσθέτοντας πως "είναι προφανές ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί είναι μεγάλος ο αριθμός των υπηρεσιών που λειτουργούν χωρίς θέρμανση".

"Οι κινητοποιήσεις θα ενταθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και για όσο οι υπεύθυνοι αποποιούνται των ευθυνών τους", αναφέρει ο Σύλλογος.

ADVERTISING

SHARE: