Κλειστοί τέσσερις σταθμοί του μετρό το Σαββατοκύριακο

Κλειστοί τέσσερις σταθμοί του μετρό το Σαββατοκύριακο

Ποιοι σταθμοί του μετρό θα μείνουν κλειστοί το τρέχον Σαββατοκύριακο προκειμένου να τοποθετηθούν ακυρωτικά μηχανήματα για το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο

Κλειστοί θα μείνουν το τρέχον Σαββατοκύριακο τέσσερις σταθμοί του μετρό λόγω "τεχνικών εργασιών", όπως έχει ανακοινώσει η ΣΤΑΣΥ.

Πρόκειται για τους σταθμούς Σεπόλια και Μεταξουργείο της γραμμής 2 και τους Ευαγγελισμό και Κατεχάκη της γραμμής 3. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς στάση.

Όσον αφορά τις εργασίες, αφορούν την τοποθέτηση ακυρωτικών μηχανημάτων για το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Η εγκατάσταση αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον ένα δίμηνο ώστε να καλυφθεί το σύνολο του δικτύου των σταθμών με αναγκαστική διακοπή λειτουργίας τις ημέρες που θα γίνονται οι μετατροπές.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του news247 πρόθεση της ΣΤΑΣΥ είναι οι εργασίες αυτές να πραγματοποιούνται μόνο Σαββατοκύριακα ενώ στόχος είναι το επόμενο διάστημα να υπάρχει πιο έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού σχετικά με τους σταθμούς που θα τίθενται εκτός λειτουργίας.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη φάση εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου έχει προσδιορισθεί πλέον για τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Στην πρώτη αυτή φάση και το νέο σύστημα θα λειτουργεί ταυτόχρονα με το σημερινό μέχρι το διάστημα που θα ξεπεραστούν πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν από την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας.

ADVERTISING

SHARE: