Κομοτηνή: Συναγερμός για αγνοούμενη Βρετανίδα τουρίστρια

Το απόγευμα της Πέμπτης δέχτηκε επίθεση από σκυλιά. Έκτοτε εξαφανίστηκαν τα ίχνη της

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση δυνάμεων της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας, η οποία άρχισε χθες βράδυ, για τον εντοπισμό Βρετανίδας τουρίστριας στην ευρύτερη περιοχή της Μαρώνειας Ροδόπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία 63χρονη γυναίκα που διένεμε σε πανσιόν στη Μαρώνεια. Η γυναίκα φέρεται την Πέμπτη να μετακινήθηκε με ταξί στην περιοχή της Μεσημβρίας και να αποφάσισε να ακολουθήσει πεζή την παραλιακή διαδρομή μεταξύ Μεσημβρίας - Πετρωτών και Μαρώνειας.

Σε κάποιο σημείο της διαδρομής δέχτηκε επίθεση από σκυλιά, όπως η ίδια ισχυρίστηκε ζητώντας βοήθεια τηλεφωνικά από συγγενείς της στη Βρετανία. Από εκείνην τη στιγμή διεκόπη- η επικοινωνία με το κινητό της γυναίκας.

Οι συγγενείς της ειδοποίησαν την ελληνική αστυνομία, μέσω της οποίας ενημερώθηκε για το περιστατικό και η βρετανική πρεσβεία στη χώρα μας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκες ξεκίνησαν στις 23.30 το βράδυ της Πέμπτης. Στην επιχείρηση συμμετέχουν 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι, αστυνομικές δυνάμεις και ομάδα της 4ης ΕΜΑΚ μαζί με διασωστικό σκύλο.

(Με πληροφορίες από Xronos.gr)

ADVERTISING

SHARE: