Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αισιοδοξία μετά τα θετικά δείγματα αντίδρασης

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αισιοδοξία μετά τα θετικά δείγματα αντίδρασης

Κρίσιμο 24ωρο για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη - Αγωνία για τον παρουσιαστή, θετική η πρώτη αντίδρασή του

Οι γιατροί κρατούν χαμηλούς τόνους και δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, καθώς παρατήρησαν μία μικρή βελτίωση στην μέχρι τώρα πορεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στην εντατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής υπεβλήθη σε ένα μικρό “ξύπνημα” και έδειξε θετικά σημάδια αντίδρασης κουνώντας τα χέρια του. Δεν είχε πλήρη συνείδηση, ωστόσο έδειξε να αντιδρά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει πολύ μέλλον μπροστά του αλλά όλα δείχνουν, μέχρι στιγμής, μία μικρή βελτίωση της υγείας του.

Ο Αγγελίδης δίνει μάχη για τη ζωή του μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της 25ης Δεκεμβρίου.

Ο παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του από νυχτερινή διασκέδαση με φίλους και υπό άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί τον υπέβαλαν σε πολύωρο χειρουργείο. Η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή και μέχρι σήμερα παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκονται η σύζυγος, οι φίλοι και οι συγγενείς του παρουσιαστή, ευχόμενοι ένα θαύμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα