Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή και οι γιατροί έχουν αρχίσει να μειώνουν τα φάρμακα έτσι ώστε να δουν πως αντιδρά ο οργανισμός

Για ενδέκατη μέρα ο παρουσιαστής βρίσκεται στην Εντατική Μονάδα του Ασκληπιειού Βούλας και οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή, αφού παρά το σταθερό της κατάστασης του μέχρι τώρα ή κάθε τους κίνηση αποτελεί ρίσκο.

Στο πλευρό του παρουσιαστή βρίσκεται πάντα η οικογένεια του και οι φίλοι του από την πρώτη στιγμή.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή και οι γιατροί έχουν αρχίσει να μειώνουν τα φάρμακα έτσι ώστε να δουν πως αντιδρά ο οργανισμός του.

Το θετικό είναι πως δεν έχει κολλήσει κάποιο νοσοκομειακό νόσημα κάτι που βοηθά τους γιατρούς, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν σκοπό να τον ξυπνήσουν. Μάλιστα, μετά την 13η μέρα θα έχουν εικόνα για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Αγγελίδης δίνει μάχη για τη ζωή του μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της 25ης Δεκεμβρίου.

Ο παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του από νυχτερινή διασκέδαση με φίλους και υπό άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί τον υπέβαλαν σε πολύωρο χειρουργείο. Η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή και μέχρι σήμερα παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα