Κουρμούσης: Οι έμποροι μπορούν να προστατέψουν το σπίτι τους μέσω της δικαιοσύνης

Στις 10 το πρωί Ξεκίνησε η ημερίδα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων. Την ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς. Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI//ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)
Στις 10 το πρωί Ξεκίνησε η ημερίδα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων. Την ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς. Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI//ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ) EUROKINISSI

O ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 πως δεν μπορεί να υπάρχει οριζόντια προστασίας και ομπρέλα για όλους γιατί έτσι δημιουργήθηκαν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές

Ο ιδιοκτήτης μιας μικρομεσαίας επιχείρησης, ο έμπορος, μπορεί να προστατεύσει την κύρια κατοικία του με προσφυγή στη δικαιοσύνη δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης.

Σημείωσε ότι οι δικαστές κρίνουν την οικονομική κατάσταση και αναλόγως κινούνται. Όπως είπε, μια δικαστική απόφαση, εξαρτάται από τα χρέη, εάν υπάρχει μεγάλη ακίνητη περιουσία και ενδέχεται να βγει στο πλειστηριασμό κάποιο ακίνητο, αλλά όχι την κύρια κατοικία.

Ακόμη, τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρχει οριζόντια προστασίας και ομπρέλα για όλους γιατί έτσι δημιουργήθηκαν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές, οι οποίοι μπορούν να κρύβουν χρήματα στο εξωτερικό.

Τέλος, πρόσθεσε ότι πρέπει να γίνεται έλεγχος ώστε να προστατεύονται εκείνοι που πραγματικά έχουν πρόβλημα.

ADVERTISING

SHARE: