Κρήτη: Γυναίκα ήπιε φυτοφάρμακο επιχειρώντας να θέσει τέλος στη ζωή της

Κρήτη: Γυναίκα ήπιε φυτοφάρμακο επιχειρώντας να θέσει τέλος στη ζωή της

Η 47χρονη αγρότισσα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, νοσηλεύεται στην εντατική, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια της οδήγησαν 47χρονη γυναίκα στην Κρήτη να επιχειρήσει να βάλει τέρμα στη ζωή της. Όπως μεταδίδει το cretapost, η αγρότισσα από την Ιεράπετρα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, ήπιε φυτοφάρμακο το απόγευμα της Πέμπτης και βρέθηκε από τον ίδιο το σύζυγο της σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Έκτοτε νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου η 47χρονη να ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της και να βρεθεί πάλι κοντά στα παιδιά της.

Η ψυχολογία της 47χρονης είχε επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, λόγω των δυσκολιών, που αντιμετώπιζαν στην καθημερινότητα τους, με τις υποχρεώσεις τους και τα έξοδα να τρέχουν, όταν τα εισοδήματα της οικογένειας της από τα χωράφια είχαν μειωθεί κατακόρυφα.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της εργάζονταν καθημερινά για πάρα πολλές ώρες στα χωράφια τους, προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των τεσσάρων παιδιών τους. Όπως φαίνεται όμως, η 47χρονη δε μπορούσε να αντέξει άλλο την κατάσταση αυτή και θέλησε να τερματίσει τη ζωή της.

ΠΗΓΗ CRETAPOST

ADVERTISING

SHARE: