Κρήτη: ΝΑΤΟικοί στρατιώτες ξυλοφόρτωσαν Χανιώτη

Ξεκίνησε σήμερα η Νατοική άσκηση στα Χανιά "Άρτεμις Strike". Συμμετείχαν περισσότεροι από 200 Αμερικάνοι στρατιώτες και περίπου 650 γερμανοί αεροπόροι, όπου τέθηκαν σε εφαρμογή συστήματα αεράμυνας "patriot" και "sting" στο πεδίο βολής Κρήτης (NANFI) στα Χανιά. Η άσκηση γίνεται με πραγματικά πυρά στη βάση του ΝΑΤΟ στα Χανιά.  Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017(EUROKINISSI//ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ)
Ξεκίνησε σήμερα η Νατοική άσκηση στα Χανιά "Άρτεμις Strike". Συμμετείχαν περισσότεροι από 200 Αμερικάνοι στρατιώτες και περίπου 650 γερμανοί αεροπόροι, όπου τέθηκαν σε εφαρμογή συστήματα αεράμυνας "patriot" και "sting" στο πεδίο βολής Κρήτης (NANFI) στα Χανιά. Η άσκηση γίνεται με πραγματικά πυρά στη βάση του ΝΑΤΟ στα Χανιά. Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017(EUROKINISSI//ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ) EUROKINISSI

Ο 30χρονος υπέστη συντριπτικό κάταγμα στη μύτη και νοσηλεύεται ενώ οι δύο νεαροί στρατιώτες συνελήφθησαν

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο των Χανίων, στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ, δύο Άγγλοι στρατιώτες ηλικίας 22 και 18 ετών που συμμετέχουν στην πολυεθνική άσκηση «Νηρηίς», επιτέθηκαν σε έναν 30χρονο Χανιώτη και άρχισαν να τον χτυπούν.

Το περιστατικό συνέβη έξω από τον Δημοτικό Κήπο και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Χανιώτη, ο οποίος υπέστη συντριπτικό κάταγμα στην μύτη και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων.

Στο σημείο έφτασε η Αστυνομία που συνέλαβε τους δύο νεαρούς, εναντίον των οποίων υποβλήθηκε μήνυση.

(Πηγή: zarpanews.gr)

ADVERTISING

SHARE: