Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα λόγω αγώνα δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα λόγω αγώνα δρόμου

Ποιοι δρόμοι και ποιες ώρες θα κλείσουν την Κυριακή λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου "Λεωφόρος Δρομέων"

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου "Λεωφόρος Δρομέων".

Πιο συγκεκριμένα, από τις 06:00 έως τις 12:00 θα γίνει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, στις εξής οδούς και λεωφόρους ως εξής:

* Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, καθώς και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μουστοξύδη και Πατησίων έως την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πατησίων.

* Πατησίων - 28 Οκτωβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αγ. Μελετίου και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

* Τσόχα, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Η ΕΛΑΣ παρακαλεί τους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ADVERTISING

SHARE: