Λαμία: Έκλεψε 450 λίρες από 85χρονη και συνελήφθη με τις 50

Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. Οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν έναν από τους τέσσερις κακοποιούς, που νωρίτερα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου σε πολυκατοικία. Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ένοικο και αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν της άρπαξαν αντικείμενα αξίας. Ο γιος της γυναίκας που μένει στον 9ο όροφο, μέσω κάμερας ασφαλείας αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. Οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν έναν από τους τέσσερις κακοποιούς, που νωρίτερα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου σε πολυκατοικία. Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ένοικο και αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν της άρπαξαν αντικείμενα αξίας. Ο γιος της γυναίκας που μένει στον 9ο όροφο, μέσω κάμερας ασφαλείας αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Γνώριμος της ηλικιωμένης ο άντρας που της έκλεψε χρήματα και λίρες λίγο πριν τις γιορτές σε περιοχή της Λαμίας

Στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών έπεσε ένας 44χρονος, κάτοικος Ροδίτσας, κοντά στη Λαμία, ο οποίος φέρεται ότι είχε κλέψει μέσα στον Δεκέμβριο 450 λίρες από ηλικιωμένη.

Η 85χρονη είχε καταγγείλει στην αστυνομία στις 12 Δεκεμβρίου ότι άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της και με την απειλή μαχαιριού της απέσπασε 400 ευρώ. Λίγες μέρες αργότερα κατήγγειλε ότι οι λίρες που έκρυβε στην αποθήκη του σπιτιού της εξαφανίσθηκαν.

Μετά από έρευνα η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του 44χρονου, που γνωρίζονταν με την ηλικιωμένη γυναίκα, και εντόπισε στο σπίτι του 50 λίρες. Συνελήφθη χθες με τη διαδικασία του αυτοφώρου για οπλοκατοχή και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Πηγή: tvstar.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία

ADVERTISING

SHARE: