Λαμία: Έτρεχε να σώσει τη γυναίκα του και σκοτώθηκε

Λαμία: Έτρεχε να σώσει τη γυναίκα του και σκοτώθηκε

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύειται η σύζυγός του ηλικιωμένου, που ήταν στη θέση του συνοδηγού

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που έγινε το πρωί στην Αγία Παρασκευή Λαμίας, όταν το αγροτικό του ηλικιωμένου ζευγαριού βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε με δύναμη πάνω σε σπίτι.

Λίγο αργότερα στο νοσοκομείο Λαμίας κατέληξε ο 83χρονος οδηγός του αγροτικού, ενώ μάχη δίνει για να κρατηθεί στη ζωή η σύζυγός του.

Βιαζόταν για να πάει τη γυναίκα του στο νοσοκομείο…

 

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 10:00΄ το πρωί στην Αγία Παρασκευή Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ηλικιωμένο ζευγάρι ξεκίνησε από τη Στυλίδα για το νοσοκομείο Λαμίας, αφού η γυναίκα δεν αισθανόταν καλά. Ίσως είχε υποστεί κάποιο ελαφρύ εγκεφαλικό.

Ο 83χρονος οδηγός, πάνω στην βιασύνη του και την αγωνία του για να φτάσει γρήγορα στο νοσοκομείο, έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο έφυγε εκτός δρόμου. Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες το αγροτικό πέρασε ανάμεσα από δυο κολόνες και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στην τσιμεντένια κολόνα του σπιτιού.

Αμέσως έτρεξαν στο σημείο επαγγελματίες, κάτοικοι και διερχόμενοι οδηγοί για να απεγκλωβίσουν το ηλικιωμένο ζευγάρι. Ο 83χρονος οδηγός αρχικά είχε τις αισθήσεις του και φαινόταν να μην έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Η ηλικιωμένη γυναίκα του όμως, που ήταν στη θέση του συνοδηγού, ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένη και παρελήφθη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις της.

Τελικά λίγο αργότερα ο 83χρονος στο Νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται και η σύζυγός του.

Το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Πηγή: Lamiareport.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα