Λάρισα: Άνοιξε τις πόρτες του το χριστουγεννιάτικο 'Πάρκο των Ευχών'

Λάρισα: Άνοιξε τις πόρτες του το χριστουγεννιάτικο 'Πάρκο των Ευχών'
KASTANARAS DIMITRIS

Χιλιάδες επισκέπτες στα εγκαίνια του «Πάρκου των Ευχών» - Δείτε Drone video

Με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα φωτίστηκε ο ουρανός της Λάρισας το βράδυ του Σαββάτου, όπου εγκαινιάστηκε το Χριστουγεννιάτικο «Πάρκο των Ευχών».

Χιλιάδες Λαρισαίοι και επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας κατέκλυσαν την κεντρική σκηνή του χριστουγεννιάτικου πάρκου, όπου ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης παρέδωσε το κλειδί του πάρκου στον Αϊ Βασίλη. Λίγα λεπτά μετά ακολούθησε συναυλία με τους Μύρωνα Στρατή και Μαλού διασκεδάζοντας τους επισκέπτες του πάρκου.

Η γιορτή της θεσσαλικής πόλης ξεκίνησε. Το πάρκο Αλκαζάρ μετατράπηκε σε ένα «παραμυθένιο χωρίο» γεμάτο με λαμπιόνια και χριστουγεννιάτικες μελωδίες, στο οποίο για ένα μήνα μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Στο «Πάρκο των Ευχών» - έκτασης 64 στρεμμάτων - λειτουργούν 19 θεματικοί χώροι, όπως «το σπίτι του Άη-Βασίλη «η οικογένεια των χιονάνθρωπων», «η παραμυθοχώρα», «η μανιταροχώρα», «το ταχυδρομείο», «το εργαστήρι των ξωτικών», «το παιχνιδόκουτο» και πολλές άλλες, ενώ αναμφίβολα την παράσταση «κλέβει» το παγοδρόμιο που βρίσκεται πάνω στη λίμνη του πάρκου.

Καθ' όλη τη διάρκεια των γιορτών στο «Πάρκο των Ευχών» θα φιλοξενούνται διαδραστικά παιχνίδια, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο και πολλές άλλες εκδηλώσεις εμπνευσμένες από το πνεύμα των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

Δείτε Drone Video από το πάρκο:

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/ΦΩΤΟ PARKOEFXWN

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στα γιορτινά της η Τούμπα - Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο χωριό FUNtastic Park

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Πειραιά

ADVERTISING

SHARE: