Ληστεία σε επιχείρηση τροφίμων στο Μαρκόπουλο με στόχο το χρηματοκιβώτιο

Ληστεία σε επιχείρηση τροφίμων στο Μαρκόπουλο με στόχο το χρηματοκιβώτιο
φωτογραφία αρχείου Nikos Libertas / SOOC

Ακινητοποίησαν και έδεσαν τον νυχτοφύλακα και στη συνέχεια εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο φόρτωσαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν με αυτό

Στόχος τους το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας τροφίμων «Προμηθευτική» στο Βιομηχανικό Πάρκο Μαρκοπούλου έβαλαν τέσσερις άγνωστοι δράστες, μισή ώρα μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα.

Οι δράστες εισήλθαν στο προαύλιο της επιχείρησης και υπό την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον φύλακα και τον έδεσαν, ενώ στη συνέχεια εισήλθαν στα γραφεία της εταιρείας τα οποία ερεύνησαν και όταν εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο που είχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, το φόρτωσαν σε ένα αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Όταν κατάφερε να λυθεί ο φύλακας κάλεσε την Αστυνομία, παρά τις έρευνες που ακολούθησαν όμως δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους. Μία ώρα μετά, εντοπίστηκε όμως ένα καμένο αυτοκίνητο επί της οδού Αγίου Μερκουρίου στην Βαρυμπόμπη και εξετάζεται αν τυχόν έχει σχέση με αυτό το περιστατικό.

Στο καμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε στην Βαρυμπόμπη βρέθηκε στο εσωτερικό του και ένα χρηματοκιβώτιο, άρα πιθανόν είναι το όχημα διαφυγής των δραστών από το Μαρκόπουλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα