Λουλούδια και γεύμα πρόσφερε σήμερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Περισσότερα δρομολόγια για Ξάνθη

Λουλούδια και γεύμα πρόσφερε σήμερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Περισσότερα δρομολόγια για Ξάνθη
THANOS KARTSOGLOU

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και η μια χαρούμενη έκπληξη περίμενες τους επιβάτες των τρένων από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα

Όλα χρειάζονται, ακόμη και μια ξεχωριστή κίνηση την ημέρα των ερωτευμένων, ασχέτως αν πολλοί την ασπάζονται ή όχι.

Σήμερα, 14 Φεβρουαρίου 2018, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσέφερε κόκκινα τριαντάφυλλα και σοκολατάκια σε όλους τους επιβάτες και επιπλέον δωρεάν γεύμα στους επιβάτες της πρώτης θέσης στους πρωινούς συρμούς Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Εξάλλου, ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων για το καρναβάλι της Ξάνθης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενισχύει το δρομολόγιο 90 από Θεσσαλονίκη προς Ξάνθη την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και το δρομολόγιο 601Α, από Ξάνθη προς Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.

Λόγω των εορταστικών ημερών, οι θέσεις στα συγκεκριμένα δρομολόγια είχαν εξαντληθεί. Για τη μέγιστη εξυπηρέτηση των εκδρομέων, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά σε αύξηση των θέσεων στις συγκεκριμένες αμαξοστοιχίες, ώστε να δώσει σε ακόμη περισσότερο κόσμο την ευκαιρία να διασκεδάσει στην «Πόλη με τα χίλια χρώματα», την Ξάνθη.

Ειδικότερα, επιπλέον 219 θέσεις σε κάθε μια από τις αμαξοστοιχίες θα είναι διαθέσιμες, για να έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν όσοι επιθυμούν να απολαύσουν τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές στο Ξανθιώτικο καρναβάλι.

ADVERTISING

SHARE: