Μαίνεται η φωτιά στο Αγρίνιο. Υπό μερικό έλεγχο τα μέτωπα στη Λάρισα

Πυρκαγιά στην περιοχή μεταξύ χωριών Φλάμπουρα και Σαμψούντα στην Πρέβεζα την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από την φωτιά κάηκε διώροφο κτήριο παλιάς βιοτεχνίας ενώ απειλήθηκαν και θερμοκήπια.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ)
Πυρκαγιά στην περιοχή μεταξύ χωριών Φλάμπουρα και Σαμψούντα στην Πρέβεζα την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από την φωτιά κάηκε διώροφο κτήριο παλιάς βιοτεχνίας ενώ απειλήθηκαν και θερμοκήπια. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ) EUROKINISSI

Για την κατάσβεσή της φωτιάς στην Κυρά Βγένα Αγρινίου επιχειρούν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε δασική έκταση, στην περιοχή Κυρά Βγένα Αγρινίου.

Στην περιοχή επιχειρούν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα τύπου «Καναντέρ» και ένα τύπου «Πετζετέλ».

Στο μεταξύ, υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι τρεις πυρκαγιές που σημειώθηκαν σε περιοχές του νομού Λάρισας και συγκεκριμένα στο Κοκκινό και Υπέρεια Φαρσάλων και στη Συκαμινέα Ελασσόνας.

Σοβαρότερο φαίνεται πως ήταν το μέτωπο της πυρκαγιάς στο Κοκκινό Φαρσάλων, όπου στο σημείο επιχείρησαν εναέρια μέσα, ενώ αυτή την ώρα επιχειρούν έξι οχήματα και 23 άνδρες της πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έγκαιρη η επέμβαση της Πυροσβεστικής στην Αρτέμιδα.Σε εξέλιξη η φωτιά στο Κακαλέτρι Μεσσηνίας

Μεσσηνία: Νέες φωτιές σε Κακαλέτρι και Μελιγάλα

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Αχαΐα έξω από τις αυλές των σπιτιών. Εκκενώθηκε η Άρλα από ηλικιωμένους

ADVERTISING

SHARE: