Μαίνεται η πυρκαγιά στη Σέτα Ευβοίας

Μαίνεται η πυρκαγιά στη Σέτα Ευβοίας
Πυρκαγιά στο αγρόκτημα του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου, κοντά στους Αγίους Αποστόλους και το Μικρό Κεφαλόβρυσο το απόγευμα της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου 2017. Στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, εθελοντές και κάτοικοι των χωριών προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά αλλά είναι πολύ δύσκολο, καθώς οι άνεμοι αλλάζουν κατεύθυνση συνεχώς και η φωτιά καταστρέφει στο διάβα της ότι βρει. Μέχρι στιγμής έχουν καεί εκατοντάδες στρέμματα με καλαμιές, άλλες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, χορτολιβαδική έκταση και εκτάσεις με ελαιόδεντρα, ενώ κινδυνεύουν αμπέλια και περιβόλια. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) Eurokinissi

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί καθώς η φωτιά συνεχίζει να καίει σε δύσβατη δασική περιοχή

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική περιοχή στη Σέτα Ευβοίας, όπου το πρωί εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατη ορεινή περιοχή, ενώ όπως τόνισε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων δεν ελλοχεύει κίνδυνος για οικισμούς.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο 50 πυροσβέστες με 22 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 24 ατόμων, με 3 ειδικά χωματουργικά μηχανήματα, 4 εθελοντές, 5 οχήματα ΟΤΑ και από πλευράς εναέριων μέσων τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα