Μάνα και η 9χρονη κόρη της ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους

Η φωτιά ήταν μικρής έκτασης στον καναπέ του σαλονιού, ωστόσο βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, λόγω του καπνού

Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, όταν ξέσπασε φωτιά μικρής έκτασης στο σαλόνι διαμερίσματος 1ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Κατερίνη.

Οι πυροσβέστες που εισήλθαν στο διαμέρισμα εντόπισαν μία μικρή εστία φωτιάς στον καναπέ του σαλονιού που έσβησαν αμέσως, όμως εξαιτίας των πυκνών καπνών που είχαν ήδη εισπνεύσει και πιθανόν στον ύπνο τους, ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους, μία 45χρονη μητέρα από το σαλόνι και την 9χρονη κόρη της από το υπνοδωμάτιο της!

Μάνα και κόρη τις παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τις μετέφερε στο Νοσοκομείο της Κατερίνης. Εκεί οι γιατροί διασωλήνωσαν αμέσως την μητέρα που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή και παράλληλα προσπαθούν να κάνουν ανάταξη στην κορούλα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροσβέστες εντόπισαν στον καμένο καναπέ κάτι που έμοιαζε με καμένη γόπα τσιγάρου και ενδεχομένως η πυρκαγιά να ξέσπασε από αυτό.

Έρευνα για την απίστευτη αυτή τραγωδία διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, ωστόσο εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο η μάνα να αποκοιμήθηκε στο σαλόνι και ενδεχομένως να της έπεσε τσιγάρο στα μαξιλάρια του καναπέ με αποτέλεσμα αυτή την δραματική τροπή.

ADVERTISING

SHARE: