Μαρτυρία για την Κεφαλονιά: ‘Η Λίλια δεν είχε καμία σχέση με τον σατανισμό’

Μαρτυρία για την Κεφαλονιά: ‘Η Λίλια δεν είχε καμία σχέση με τον σατανισμό’
facebook

"Το ήξερα ότι κάτι κακό θα της συνέβαινε, είμαι συγκλονισμένος» λέει στο «Εθνος» ο Ντάνιελ Ζέκοβ, φίλος της άτυχης 23χρονης Λίλια Μποτούσεβα

Της Ευλαμπίας Ρέβη

«Εχω λάβει την απόφαση να ζήσω μόνη και μακριά από την οικογένειά μου. Θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Επιθυμία μου είναι να διατηρήσω κρυφή την τοποθεσία μου. Είμαι καλά. Σταματήστε να με αναζητείτε». Με αυτά τα λόγια η 23χρονη Λίλια Μποτούσεβα, η οποία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς βρέθηκε νεκρή στην Κεφαλονιά, οδήγησε τις γερμανικές Αρχές στο να κλείσουν τον φάκελο αναζήτησής της.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με την 23χρονη έγινε στις 8 Αυγούστου 2017 και σύμφωνα με βουλγαρικά ΜΜΕ τα ανωτέρω περιέγραφε η αναφορά της γερμανικής Αστυνομίας προς την οικογένειά της η οποία από τον περασμένο Ιούνιο είχε κινήσει τις διαδικασίες αναζήτησής της σε όλη την Ευρώπη.

«Οι αστυνομικοί δεν έπρεπε να έχουν κλείσει την υπόθεση! Το ήξερα ότι κάτι κακό θα της συνέβαινε, είμαι συγκλονισμένος. Εύχομαι μόνο να βρήκε τη γαλήνη», λέει από την πλευρά του στο «Εθνος» ο Ντάνιελ Ζέκοβ, στενός φίλος της 23χρονης, διαψεύδοντας κάθε εικασίες περί εμπλοκής της με τον σατανισμό.

«Φοβόμουν ότι την είχαν απαγάγει μέλη της μαφίας οργάνων, δεν μπορώ να πιστέψω το πώς έφυγε. Η Λίλια δεν είχε καμία σχέση με τον σατανισμό. Ούτε ναρκωτικά έκανε, ούτε είχε περίεργες συμπεριφορές. Ηταν ένα εξαιρετικό άτομο που αγαπούσε τη μουσική και τη μέταλ κουλτούρα. Το γκόθικ στιλ και μερικά πεντάγραμμα δεν σημαίνουν ότι κάποιος λατρεύει τον σατανά. Δεν ήταν ούτε χαζή ούτε ένα κοριτσάκι που δεν σκέφτεται. Τουναντίον. Το μόνο που ξέρω ήταν ότι ήταν μάλλον άθεη και αντιμετώπιζε κριτικά τη ζωή» προσθέτει.

«Είχε σίγουρα πολύ περισσότερο βάθος από πολλούς άλλους που μιλούν για εκείνη σαν να τη γνώριζαν. Η κατάθλιψη μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια ακόμη και τον πιο σοφό άνθρωπο. Τελευταία φορά την είδα λίγο καιρό προτού εξαφανιστεί. Δεν έδειχνε να την προβληματίζει κάτι, ούτε είχε άσχημες σχέσεις με την οικογένειά της», επισημαίνει ο φίλος της.

Ο ίδιος μαζί με την υπόλοιπη παρέα την έβλεπαν πάντοτε όταν επέστρεφε στη χώρα της από τη Γερμανία όπου σπούδαζε και ποτέ δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό ούτε γνώριζαν για τον 30χρονο Γερμανό φίλο της, ο οποίος επίσης βρέθηκε νεκρός και σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του επήλθε αρκετά λεπτά μετά τον θάνατο της 23χρονης.

«Η Αστυνομία θα πρέπει να ψάξει να δει τι άνθρωπος ήταν κι εκείνος. Εμείς δεν τον ξέραμε, ούτε είχαμε ακούσει κάτι γι’ αυτόν. Εύχομαι η Λίλια να μην πόνεσε, να έφυγε χωρίς φόβο και η ψυχή της να αναπαυθεί», καταλήγει ο Ζέκοβ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα