Μαθήματα Αεροπορίας για παιδιά 14-17 ετών, στο αεροδρόμιο Αθηνών

Μαθήματα Αεροπορίας για παιδιά 14-17 ετών, στο αεροδρόμιο Αθηνών

Το «Aviation and Flight Academy» θα πραγματοποιηθεί για 3η χρονιά, από το Hellenic American University και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Αποτελεί όνειρο πολλών νέων η αεροπορία και μέσω του Aviation and Flight Academy, που διοργανώνεται φέτος για 3η χρονιά, δίνεται η δυνατότητα σε αρκετούς να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Στην ουσία, αφορά παιδιά ηλικίας 14-17 ετών, τα οποία αποκτούν τις πρώτες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σχετικά με τον αεροπορικό κλάδο.

To Hellenic American University, λοιπόν, διοργανώνει και φέτος, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, την 3ηΑκαδημία θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων αεροπορίας.

Από τη Δευτέρα, 25 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου 2018, στο πλαίσιο της 3ης Ακαδημίας Αεροπορίας και Πτητικής, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τις αρχές της αεροπορίας και των πτήσεων σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει θεωρητικά μαθήματα, αλλά και βιωματική μάθηση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στο Αεροδρόμιο Μεγάρων. Οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής, θα παρακολουθήσουν επιπλέον πτητικά μαθήματα στον πλέον σύγχρονο προσομοιωτή πτήσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο κύκλους μαθημάτων και η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα Αγγλικά:

Α’ Κύκλος: Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής

Β’ Κύκλος: Διαχείριση και Διοίκηση Αεροπορικών Υπηρεσιών και Πτητικές Λειτουργίες

«Το Aviation and Flight Academy είναι μία ξεχωριστή και πρωτοποριακή εκπαιδευτική πρωτοβουλία που συνεχίζουμε και φέτος, μαζί με το Hellenic American University. Καθημερινά, για ένα μήνα, οι μαθητές μας θα λαμβάνουν πληροφορίες και μια πρώτη εικόνα από τον άκρως συναρπαστικό, και επαγγελματικά πολλά υποσχόμενο, αεροπορικό κλάδο,» δήλωσε η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Ο Πρύτανης του Hellenic American University και δημιουργός του προγράμματος, Dr. Triant Flouris, επισήμανε ότι: «προσδοκούμε στη συνέχιση και επέκταση του προγράμματος τόσο γεωγραφικά σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όσο και ακαδημαϊκά με νέες εκπαιδευτικές ενότητες.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα