Μαθήματα κολύμβησης και στα παιδιά της Δ' δημοτικού

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM  / EUROKINISSI)
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά για τους μαθητές της Γ´ δημοτικού, θα συνεχιστεί και την τρέχουσα χρονιά κανονικά για τα «τριτάκια»

Τη διεύρυνση του προγράμματος κολύμβησης στους μαθητές της Δ' δημοτικού για την τρέχουσα σχολική χρονιά, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά για τους μαθητές της Γ´ δημοτικού, θα συνεχιστεί και την τρέχουσα χρονιά κανονικά για τα «τριτάκια».

Ως προς την υλοποίηση του προγράμματος και στη Δ' δημοτικού, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες — αν και η σχολική χρονιά βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη — πέραν του ότι «για καθαρά διοικητικούς λόγους», θα ανακοινώνονται σταδιακά από τις αρχές του Νοεμβρίου οι περιοχές υλοποίησης του προγράμματος.

Το υπουργείο, επίσης, διαβεβαίωσε ότι είναι «μέριμνά» του η υλοποίηση του προγράμματος χωρίς να επιβαρυνθεί ή να διαταραχθεί η λειτουργία του κανονικού προγράμματος διδασκαλίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ADVERTISING

SHARE: