Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος της Κρήτης παραμονή Πρωτοχρονιάς

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος της Κρήτης παραμονή Πρωτοχρονιάς

Συνεχίστηκαν τα τροχαία στην Κρήτη κατά την αλλαγή του χρόνου - Δεκάδες κλήσεις για περιστατικά μέθης

Ένας ηλικιωμένος άνδρας δεν πρόλαβε να υποδεχθεί τη νέα χρονιά που ανέτειλε, καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στα Χανιά.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρισκόταν στο δρόμο στην περιοχή της Παρηγοριάς στον Κλαδισό Χανίων, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι τώρα συνθήκες, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο έδαφος.

Μάλιστα το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα διαμελίστηκε, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο να μη μπορούν να αναγνωρίσουν αρχικά, αν επρόκειτο για άνδρας ή γυναίκα.

Προανάκριση για το φοβερό δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Σε άλλο περιστατικό, τρία νεαρά άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Ακρωτηρίου στα Χανιά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα, περίπου 25 ετών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει αναποδογυρισμένο στην άκρη του δρόμου.

Το ευτύχημα ήταν ότι και τα τρία νεαρά παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Δεκάδες κλήσεις για περιστατικά μέθης στο ΕΚΑΒ

Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας άλλωστε το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά πολιτών, που έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης, λόγω κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ σε όλη την Κρήτη δεν προλάβαινε να δέχεται κλήσεις με τους διασώστες να σπεύδουν στα περιστατικά και να μεταφέρουν πολίτες, που ήπιαν…πολλά ποτηράκια παραπάνω, γιορτάζοντας τον ερχομό της νέας χρονιάς.

Εξάλλου είναι κάτι που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, κατά τη διάρκεια της ημέρας της Πρωτοχρονιάς αρκετοί να καταλήγουν στο νοσοκομείο, ευρισκόμενοι σε κατάσταση μέθης, με τους διασώστες να βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Πηγή: cretapost

Φωτογραφία αρχείου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα