Με καλοκαιρία η έξοδος των Θεσσαλονικέων για την Πρωτοχρονιά

Στιγμιότυπο από την Εγνατία Οδό.
(EUROKINISSI/ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Στιγμιότυπο από την Εγνατία Οδό. (EUROKINISSI/ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Ομαλά εξελίσσεται μέχρι στιγμής η έξοδος των εκδρομέων από Θεσσαλονίκη, με τον καιρό σύμμαχο

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η έξοδος των Θεσσαλονικέων ενόψει Πρωτοχρονιάς, με τον καιρό να αναμένεται να είναι σύμμαχος των εκδρομέων καθώς για αύριο, παραμονή Πρωτοχρονιάς, προβλέπεται ηλιοφάνεια σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Μέχρι τώρα η κυκλοφορία στα εθνικά οδικά δίκτυα που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με την Κατερίνη, τη Χαλκιδική, την Καβάλα και τις Σέρρες είναι φυσιολογική, ενώ αύξηση της κίνησης εκτιμάται μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας η Τροχαία Θεσσαλονίκης λαμβάνει έκτακτα μέτρα, με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει, τόσο κατά μήκος του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου όσο και σε βασικούς οδικούς άξονες στις εισόδους και εξόδους της πόλης.

Την ίδια ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση στο διεθνή αερολιμένα «Μακεδονία», ενώ με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα υπεραστικά λεωφορεία από το ΚΤΕΛ «Μακεδονία». Η αυξημένη ζήτηση σε κάποιους προορισμούς αντιμετωπίζεται με έκτακτα δρομολόγια, κάτι που αναμένεται να ισχύσει και στην επιστροφή.

Εξάλλου, επιπλέον βαγόνια προσθέτει σε συρμούς ο ΟΣΕ για να αυξήσει τον αριθμό των θέσεων σε δρομολόγια όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ADVERTISING

SHARE: