Μέσα στον πιο προχωρημένο σταθμό του Μετρό στην Θεσσαλονίκη

Μέσα στον πιο προχωρημένο σταθμό του Μετρό στην Θεσσαλονίκη
life-events.gr

Εχουν τοποθετηθεί από τα δάπεδα, μέχρι και οι κυλιόμενες σκάλες - Δείτε πλάνα μέσα από τον σταθμό

Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε τα έργα του μετρό στην Θεσσαλονίκη και αυτό δεν είναι εικασία αλλά ένα γεγονός, που αποδεικνύεται μέσα από τις εικόνες.

Η κάμερα του Life-Events.gr βρέθηκε στο σταθμό του μετρό «Ευκλείδης» (Κωνσταντινουπόλεως και Κατσιμίδη), ένα σταθμό που αποτελεί πρότυπο από άποψη κατασκευαστικής προόδου. Οπως θα διαπιστώσετε τόσο στις φωτογραφίες όσο και στο βίντεο, ο συγκεκριμένος σταθμός, όπως και οι περισσότεροι, δεν θα αργήσουν να είναι έτοιμοι.

Τα έργα πολιτικού μηχανικού έχουν ολοκληρωθεί προ πολλού ενώ υπολείπεται η αρχιτεκτονική διαμόρφωση, η οποία επίσης προχωρά. Οι κυλιόμενες σκάλες βρίσκονται εδώ και καιρό στη θέση τους, έχουν τοποθετηθεί τα γρατινένια δάπεδα και έχει ξεκινήσει η κατασκευή των αρχιτεκτονικών τελειωμάτων, όπως τοιχοποιίες, σοβάδες κλπ.

Οι εργασίες συνεχίζονται σε έντονους ρυθμούς ώστε να τηρηθούν πιστά τα χρονοδιαγράμματα, σύμφωνα με τα οποία, το 2019 αναμένεται να ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία του μεγαλύτερου τμήματος της βασικής γραμμής του μετρό και το 2020, αναμένεται να παραδοθεί στους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Ο Σταθμός Ευκλείδη θα έχει τέσσερα επίπεδα. Στο επίπεδο 1 βρίσκεται ο χώρος έκδοσης εισιτηρίων, στο επίπεδο 2 και 3 είναι οι μηχανολογικοί χώροι και στο 4 η αποβάθρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα