Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείσουν λόγω Πολυτεχνείου

Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείσουν λόγω Πολυτεχνείου
Στάσεις εργασίας των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος), από την έναρξη έως τις 10:00 σε μετρό και τραμ και από τις 12:00 έως τις 16:00 στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Έκτακτα μέτρα με εντολή της αστυνομίας λόγω των επετειακών εκδηλώσεων

Κλείνουν σταδιακά σήμερα λόγω των εορτασμών και της καθιερωμένης πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου, σταθμοί του μετρό με εντολή της αστυνομίας.

Ειδικότερα, στις 15:00 θα κλείσει ο σταθμός του μετρό στο Μέγαρο Μουσικής ενώ στις 17:00 θα κλείσουν και οι σταθμοί στο Σύνταγμα και στον Ευαγγελισμό.

Σημειώνεται ότι λόγω των επετειακών εκδηλώσεων θα είναι αυξημένα τα μέτρα της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας. Συνολικά υπολογίζεται ότι θα συμμετάσχουν περίπου 7.000 αστυνομικοί όλων των ειδικοτήτων και διαφόρων Υπηρεσιών στα μέτρα, με τα οποία επιφορτίζεται κυρίως των σύνολο των δυνάμεων των ΜΑΤ, των ΥΜΕΤ, της ΟΠΚΕ και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., άντρες της Τροχαίας και βεβαίως σχεδόν το σύνολο των αντρών της Ασφάλειας που θα επιτηρούν και θα προβαίνουν σε ελέγχουν ύποπτων ατόμων και προληπτικές προσαγωγές σε νευραλγικά σημεία.

Πρόσθετα, όπως και κάθε άλλη φορά θα υπάρχει διαρκής κάλυψη από αέρος με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. που θα μεταφέρει εικόνα σε πραγματικό χρόνο στο κέντρο επιχειρήσεων, στο οποίο θα βρίσκονται και εισαγγελείς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα