Μια ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα σχολεία σε Φλώρινα και Γρεβενά

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η χιονόπτωση στη Φλώρινα, μετά και τη νέα επιδείνωση του καιρού την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη χαμηλή θερμοκρασία δημιουργήθηκαν μικροπροβλήματα στις μετακινήσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως στη διάρκεια της νύχτας ο υδράργυρος έκανε βουτιά μέχρι τους  -10 βαθμούς Κελσίου.
(EUROKINISSI/ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΟΚΚΟΣ)
Ιδιαίτερα έντονη ήταν η χιονόπτωση στη Φλώρινα, μετά και τη νέα επιδείνωση του καιρού την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη χαμηλή θερμοκρασία δημιουργήθηκαν μικροπροβλήματα στις μετακινήσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως στη διάρκεια της νύχτας ο υδράργυρος έκανε βουτιά μέχρι τους -10 βαθμούς Κελσίου. (EUROKINISSI/ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΟΚΚΟΣ) EUROKINISSI

Αιτία οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι συνθήκες παγετού

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου εξαιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 09.00 πμ ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης στο δήμο Γρεβενών τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ξεκινήσουν στις 9:15 π.μ. εξ αιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν τις πρωινές ώρες.

ADVERTISING

SHARE: