Μίνα Αρναούτη για πόρισμα Παντελίδη: 'Σπίτια σας τώρα'

Μίνα Αρναούτη για πόρισμα Παντελίδη: 'Σπίτια σας τώρα'

Το μήνυμα που έστειλε μέσω κοινωνικών δικτύων η Μίνα Αρναούτη που επέβαινε στο όχημα του Παντελή Παντελίδη στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έβαλε στο αρχείο την υπόθεση Παντελίδη με το πόρισμα να αναφέρει πως ο ίδιος ο Παντελίδης ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και όχι μία από τις δύο κοπέλες που επίσης ήταν μέσα στο όχημα κατά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Η έρευνα αφορούσε σε μηνυτήριες αναφορές που είχε καταθέσει τόσο η οικογένεια Παντελίδη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας και της ψευδορκίας, με τις οποίες επέρριπτε ευθύνες κατά των δύο συνεπιβάτιδων του νεαρού τραγουδοποιού.

Λίγο μετά τη δημοσίευση της είδησης περί αρχειοθέτησης της υπόθεσης, η Μίνα Αρναούτη τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με το οποίο καταφέρεται εναντίον εκείνων που την είχαν επικρίνει.

"Στο αρχείο μπήκε πλέον και επίσημα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη… Σπίτια σας τώρα..!", έγραψε χαρακτηριστικά. Και στη συνέχεια σχολίασε απαντώντας σε χρήστη του διαδικτύου: "όλα καλά! Δικαίωση", αλλά και "Ο Παντελάκος θα χαίρεται ! Τον είδα κ στον ύπνο μου χθες".

Μίνα Αρναούτη για πόρισμα Παντελίδη: 'Σπίτια σας τώρα'
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παντελής Παντελίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητέρα Παντελίδη για το αν ήταν ο οδηγός: 'Είστε για γέλια'

Στο αρχείο το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

Αρναούτη: Οδηγούσε ο Παντελίδης σας αρέσει δεν σας αρέσει

ADVERTISING

SHARE: